Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

uyeadi

Başarılı
Makaleler
1
Evet bence çok mantıklı. Trollere güzel kapı açar ama moderatör onayından geçiyor sonuçta. Mesela ben işimde teknoloji kısmında bazı şeylerin nasıl işlediği hakkında konu açıp bilgilendirme yapmak isterim ama ucu bana dokunur diye korkuyorum. Evet sizce nasıl fikir :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -13 Eksi

Bu konular yeterliydi sanki? Moderatör onayından geçse bile saçma sapan konular ile moderasyon meşgul edilir.

Burası 4chan'e döner o zaman. Teknoloji forumunda anonimliğe gerek yok bence. Ayrıca moderasyona çok büyük bir yük biner. Şuan da tam ideal sayıdalar ve onay, rapor vs gibi şeylerin geri dönüşü tam dozunda. Eğer bu özellik gelirse moderatörler normal konulardan çok bunlarla uğraşmak zorunda kalır.

Son düzenleme:
Evet bence çok mantıklı. Trollere güzel kapı açar ama moderatör onayından geçiyor sonuçta. Mesela ben işimde teknoloji kısmında bazı şeylerin nasıl işlediği hakkında konu açıp bilgilendirme yapmak isterim ama ucu bana dokunur diye korkuyorum. Evet sizce nasıl fikir :D
Evet bence de güzel bir fikir moderatör onayından geçtiği için güvenli ve utangaç kullanıcılar için veya hayatıyla ilgili yardım almak isteyenler için vs. gayet güzel olur.

Evet bence de güzel bir fikir moderatör onayından geçtiği için güvenli ve utangaç kullanıcılar için veya hayatıyla ilgili yardım almak isteyenler için vs. gayet güzel olur.

1744318344859.webp

Aynı öneri önceden reddedildi zaten.

Burası 4chan'e döner o zaman. Teknoloji forumunda anonimliğe gerek yok bence. Ayrıca moderasyona çok büyük bir yük biner. Şu anda tam ideal sayıdalar ve onay, rapor vs gibi şeylerin geri dönüşü tam dozunda. Eğer bu özellik gelirse moderatörler normal konulardan çok bunlarla uğraşmak zorunda kalır.
Moderasyona niye yuk biniyo ki konu troll mu degil mi bakip onay vercen vermicen. Bi de gunde max 1 tane anonim konu acma kisitlamasi getir tamamdir.

Benim de mantıklı bulduğum bir şey. Eksisi var, moderasyona ek yük olur fakat güzel de olur bence.

Herkes anonim konu açar, kim hangi konuyu açtı anlayamayız. Kimse normal konu açmayadabilir bir yerden sonra bu gidişle.

Mantıksız ve gereksiz bir öneri kardeşim. Çok istiyorsan o şartı sağlayan yerlere gidebilirsin. Biz zaten nicklerimizle bunu sağlıyoruz!