Arkadaşlar herkese selam, şu an bulundugum bolgeden iyice bunaldim, gitmek istiyorum. Askerlik zamanindan devremi aradim, "Beni ara." demisti. O sirada promotor isi cikti ama hala donus cikmadi. Ciksa da bu sehirde hayatimi gecirmek istemiyorum ama ise girsem belki elim mahkum calisacağım mecbur. Sizce bu kurumsal isi boş verip direkt Alanya'ya gidip sifirdan bir hayat kurmak mantikli mi? Biraz korkuyorum açıkçası, basaramazsam sıkıntıya girerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yaşanacak yer değil. Tatile vs gidilir. Yerleşke olarakta pek beğenmiyorum kalabalık geliyor tatil yerine gore.

Güzel kızlar var Alanya'da, oda kararını etkiler. 😂
Ahahha bir tek istegim baba evinden uzaklasmak. Köy hayatindan kurtulmak. Şehirde buyudum ben, köy isleri bana gore degil. Mahvoluyorum burada. Her gün babamın bana laf sokmasindan ve benim de dayanamayip ona karsilik vermem canımi acitiyor. O ne kadar bana her gun evde mobbing uygulasa da ona olan sevgim her seyin ustunde. Ama birlikte yasanmiyor iste. Asagilayici cumleleri cok dokunuyor. Artik takatim kalmadigindan dolayi gitmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen yeni bir sayfa açmak, yeni bir başlangıç şart. O zaman rotanı oluşturup yollara düşeceksin. Köy hayatı herkese göre değil evet. Alanya'da sıkılmak mümkün değil. Biraz mecburiyet olsa bile, artık kopmuş bazı şeyler.

Bazen yeni bir sayfa açmak, yeni bir başlangıç şart. O zaman rotanı oluşturup yollara düşeceksin. Köy hayatı herkese göre değil evet. Alanya'da sıkılmak mümkün değil. Biraz mecburiyet olsa bile, artık kopmuş bazı şeyler.

Hiç sorma. Ne kadar iyi davransam hep ters tepiyor. Türk kahvesi yapiyordum bana eve kahve aldin mi diye soruyor mesela. Yemek yiyorum aferin diyor ne guzel seyler almissin. Bu olay her gun boyle devam ediyor. Sabahalri cok sinirli oluyor ve dengesiz davranislari oluyor. 1 saat sonra duzeliyor. O yuzden sabahlari onuj yaninda durmuyorum. Her gun bu tur olaylari yasamaktan biktim. Bir yaandanda sevgilim terk etti beni. 6 aydir zor durumda oldugumdan elin kizi bile dayanamadi bana. Şu an onunda acisi var bir yandanda babam saçma sapan cumleler kuruyor ustumde cok fena bunalima girdim. Hiçbir şey yapasim gelmiyor. En keyif aldigim şey muzik acip sigara cay esliginde vakit gecirmek. Bazi seyleri unutturuyor.