Dazti

Becerikli
Merhabalar, 1,5 yıl sonra parmağımdaki bağın açık olduğunu öğrendim. Ortopedi'ye gitmiştim, el cerrahı bulmamı gerektiğini söylediler ama Antalya'da randevu bulamıyorum. Sizce yakın başka hangi şehirlerde vardır ya da özel hastanelere mi bakmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

El cerrahisi genellikle plastik cerrahi yan dalı ile oluyor. Ülkemiz sağ olsun plastikçiler ya gitti ya da hepsi özele geçti. :(

Ankara'ya gelebiliyorsanız gelin derim. Bilkent'te Türkiye'nin neredeyse en iyi devlet kadrosu bulunuyor. Ben Elazığ'dan vs. bile gelenleri gördüm. Çoğu kişi uzak mesafeler olsa bile geliyor, doktorları gayet başarılı ve tek alternatif.

Ankara'ya gelebiliyorsanız gelin derim. Bilkent'te Türkiye'nin neredeyse en iyi devlet kadrosu bulunuyor. Ben Elazığ'dan vs. bile gelenleri gördüm. Çoğu kişi uzak mesafeler olsa bile geliyor, doktorları gayet başarılı ve tek alternatif.
Biraz uzak ama düşüneyim,yardımınız için teşekkürler ❤️

Yarın için Eskişehir Şehir Hastanesi ve Aydın Devlet Hastanesi var,sizce iyi midir?

Sırasıyla 3.2 ve 3.5 yıldız ama bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yarın için Eskişehir Şehir Hastanesi ve Aydın Devlet Hastanesi var,sizce iyi midir?

Ben Eskişehir derim. İzmir'de yaşadığım zaman Aydın'a da gitmiştim ama Eskişehir'in doktorları daha ilgili ve profesyoneldi. Hatta o zamanlar Ankara'da sıra bulamadığım çok iyi bir doktor Eskişehir'e gelmişti.

Yine de Eskişehir'e kadar geliyorsanız Ankara ile hemen hemen aynı mesafe. Ankara'yı deneyin derim.

Ben Eskişehir derim. İzmir'de yaşadığım zaman Aydın'a da gitmiştim ama Eskişehir'in doktorları daha ilgili ve profesyoneldi. Hatta o zamanlar Ankara'da sıra bulamadığım çok iyi bir doktor Eskişehir'e gelmişti.

Yine de Eskişehir'e kadar geliyorsanız Ankara ile hemen hemen aynı mesafe. Ankara'yı deneyin derim.
Bahsettiğiniz hastanede randevu yoktu sanırm,Ankarada'ki bir hastane daha vardı ama oda 15 gün sonrasına falan,öğrenciyim malum sınav haftası yaklaştı ne yapmam gerek bilmiyorum.