ahlatgem
Uzman
- Makaleler
- 1
Teşekkürler Arthur Hocam, söz sizi 40 yaşıma geldiğimde daha detaylı bir şekilde tekrardan canlandıracağım.
Teşekkürler Arthur Hocam, söz sizi 40 yaşıma geldiğimde daha detaylı bir şekilde tekrardan canlandıracağım.
Rica ederim.Teşekkürler Arthur Hocam, söz sizi 40 yaşıma geldiğimde daha detaylı bir şekilde tekrardan canlandıracağım.
Gelsin ne olacak ki? Amaç çabalamak öğrenmek mi kendimizi hafifleriyle mutlu etmek mi? Antrenmanlarla matematik tarzı kitaplarla zaman bile kaybedilmemeli bence. Öyle antrenmanlarla başlayayım, ara seviye de olsun sonra Bilgi Sarmal sonra şu falan TYT için kimsenin o kadar zamanı olduğunu düşünmüyorum. Bilgi Sarmal alıp testin yarısından fazlası boş kalacak denilmiş de bir kişi kitabı o şekilde bırakıyorsa bu kitabın kabahati değildir.
Gelsin ne olacak ki? Amaç çabalamak öğrenmek mi kendimizi hafifleriyle mutlu etmek mi? Antrenmanlarla matematik tarzı kitaplarla zaman bile kaybedilmemeli bence.
TYT için kimsenin o kadar zamanı olduğunu düşünmüyorum.
Bilgi Sarmal alıp testin yarısından fazlası boş kalacak denilmiş de bir kişi kitabı o şekilde bırakıyorsa bu kitabın kabahati değildir.
Hocam ikinize de hak veriyorum fakat SYNTAX kardeşime daha fazla hak veriyorum.Konuya tam olarak hakim olmadan nasıl çözmesini bekliyorsun acaba? Temeli yoktu adamın bu kitapla başlamış. Hafifleri ile mutlu etmek ne alaka? Konu sahibinin temeli yokmuş belli ki. Basitten başlayacak ki ilk başta yeni nesil soru mantığını kavrasın. Madem zordan başlanacak Bilgi Sarmal'a gerek yok. Ergi veya barışla başlasın zorla başlayacaksa neden orta seviyenin altındaki Bilgi Sarmal ile başlasın ki?
Nasıl yok? Bir kolay TYT matematik kitabını bitirmek 2 haftanı filan alır. Bilgi Sarmal'ı bitirmek 1 ayını alır. Aralığa kadar çözse zaten 6 kitap bitirir. Nerede zamanı yok? 2 saat filan çalışırsa insan tabii zamanı olmaz.
Evet değil zaten. Konu sahibi o tarz sorulara hakim olmadığı için boş kalacak zaten. Bu yüzden basit kitapla başlaması gerek.
Antrenman serisine zaman kaybı diyen arkadaşlara da saygı duyuyorum, öyle düşünebilirler fakat ben öyle düşünmüyorum.