Merhaba,

Sağ tık yaptığınızda NVIDIA denetim masasını görebiliyor ve açabiliyor musunuz, bu işlemi yaparken harici monitör laptop'ınıza bağlı mı? Eğer bu işlemi yaparken harici bir mönüter bağlı ise işlem yaptırmayabilir veya diğer seçenekleri göremeyebilirsiniz.

1730061384478.webp

1730061403529.webp

Böyle hocam.

Şu anda harici monitör bağlı görünüyor harici monitörü söküp ayarlarınızı leptop ekranından yapmayı nededinizmi?

Şu anda harici monitör bağlı görünüyor harici monitörü söküp ayarlarınızı laptop ekranından yapmayı nedediniz mi?

Yok hocam fakat birazdan gideceğim sorun çözülürse NVIDIA paneline de bakacağım.

Şu anda harici monitör bağlı görünüyor harici monitörü söküp ayarlarınızı laptop ekranından yapmayı nedediniz mi?

Evet götürdüm ve uzun uğraşlar gereği yine bir şey olmadı. HDMI 2.0ile alakalı değil sorun DP to Type-C hariç çözüm kalmadı gibi çünkü BIOS da ekran kartı seçilmiyor switchable Graphics var sadece ayrıyeten ayırmanın başka yolu da yok iade de adamakıllı alacaklarını sanmam ikinci ekran olarak kullanacağım gibi.

Son düzenleme:
BIOS üzerinde varsayılan grafik kartını seçemiyor musunuz? Eğer seçemiyorsanız bilgisyarınızın BIOS'u güncel mi?

Belkide BIOS'unuz eski ve bu yüzden bir seçim yapamıyorsunuz. Böyle bir seçimin kullanıcının elinde olmaması çok saçma olur.

Açıkçası bu ağustos ayında Windows 11 geçtim ve her şeyi güncelledim.