Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
@BerkayZ87 görünce infilak edecek.
O adam süper bir şey. Lafım yok. MSI güzel duruyor tasarım olarak.
Usta şu Aoc'u al bi dene, valla Berkay görmesin yeminle evine tank gönderir.O adam süper bir şey. Lafım yok. MSI güzel duruyor tasarım olarak.
Kardeş Berkay abi böyle gelmez, mesaj ataydın, eheUsta şu Aoc'u al bi dene, valla Berkay görmesin yeminle evine tank gönderir.
İkisi arasında gördüğüm kadarıyla ergonomi dışında pek fark ki ben epeydir AOC kullanıyorum, memnunum ama 27G2SPU'da sırf G-SYNC var diye bile tercih ederdim.
Genel hatlarda mutabıksanız ikisinin de teknik özelliklerini açıp karşılaştırma yaparak karar verebilirsiniz.
Genel hatlarda mutabıksanız ikisinin de teknik özelliklerini açıp karşılaştırma yaparak karar verebilirsiniz.
Gerçek G-Sycn'e değil ki. MSI'da da var ondan. Aslında Free Sycn'e destekli olan her monitorde var.İkisi arasında gördüğüm kadarıyla ergonomi dışında pek fark ki ben epeydir AOC kullanıyorum, memnunum ama 27G2SPU'da sırf G-SYNC var diye bile tercih ederdim.
Eki Görüntüle 46925Eki Görüntüle 46926
Yani modül yok tabi ama VRR var. Nvidia kullandığınız için (imzadan yola çıkarak) ben Nvidia tarafından test edilip, sertifikalanmış VRR yine tercih ederim.Gerçek G-Sycn'e değil ki. MSI'da da var ondan. Aslında Free Sycn'e destekli olan her monitorde var.
Yani modül tabii ama vrr var. NVIDIA kullandığınız için (imzadan yola çıkarak) ben NVIDIA tarafından test edilip, sertifikalanmış vrr yine tercih ederim.![]()
Ya AOC'nin tasarımından ötürü aşırı itici buluyorum ama özellikleri de premium. Tabii internette gördüğüm resimler.
Son düzenleyen: Moderatör: