Apple Event'i izleyecek misiniz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hocam ben yenileme hızını bekliyorum 60 Hz gelirse ağır linç yapacağım burada :D
Hadi geç buraları, kaç Hz onu söyle.
Maalesef yine 60 Hz :( 120 Hz olsaydı hem 120 Hz hem de ProMotion'dan bahsederlerdi. 70-80 bin TL'lik, ekranı kasım kasım kasan yepyeni iPhone hayırlı uğurlu olsun.

Bir de dakikalarca kameradan falan bahsettiler. Yok yeni ultra geniş açılı kamera, yok makro fotoğraf, yok bilmem ne. Ama ekran yine 60 Hz, para cukkalamaya aynen devam Apple.

iPhone 16 telefonlar iPhone 15 Pro'ya özel olan AAA oyunları çalıştıracakmış :D Daha 120 Hz ekran koymaktan bile aciz bir firma oyundan falan bahsediyor. Yepyeni 60 Hz telefonda Resident Evil 4 Remake hayırlı olsun.

Maalesef yine 60 Hz :( 120 Hz olsaydı hem 120 Hz hem de ProMotion'dan bahsederlerdi. 70-80 bin TL'lik, ekranı kasım kasım kasan yepyeni iPhone hayırlı uğurlu olsun.

Bir de dakikalarca kameradan falan bahsettiler. Yok yeni ultra geniş açılı kamera, yok makro fotoğraf, yok bilmem ne. Ama ekran yine 60 Hz, para cukkalamaya aynen devam Apple.

iPhone 16 telefonlar iPhone 15 Pro'ya özel olan AAA oyunları çalıştıracakmış :D Daha 120 Hz ekran koymaktan bile aciz bir firma oyundan falan bahsediyor. Yepyeni 60 Hz telefonda Resident Evil 4 Remake hayırlı olsun.
@Elma ısıran 60 hz ile sosyal medya keyfi.:poop:

Apple kadar kullanıcısını enayi yerine koyan firma yok, Apple'dan iyice soğudum 60HZ nedir birader yıl olacak 2025 :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Apple yeni A18 Pro SoC'yi tanıtırken yine USB 3'ten bahsetti, düz A18'yi tanıtırken bir kelime USB bile geçmedi. Yani düz iPhone 16'larda USB 2.0 var 🤮

iPhone 15 pro çok iyi çalıştırıyor ya zaten. Bu Apple ne yapmaya çalışıyor acaba. Satıldığı sürece çok bir değişiklik yapmayacaklar.
Aynen ya. 720p'de 30 FPS oyun oynamaya oyun oynamak denirse... Bir de bu cihazlar 100.000 TL gibi fiyatlara satılıyorlar! Onun yerine giderim 20-30K'ya sağlam bir Android telefon alır, artan parayla da ya sağlam bir PC toplarım ya da çok sağlam bir oyuncu laptop'u alırım, iPhone'a göre kat ve kat daha yüksek grafik ve performans ile oyun oynarım.

Bu AAA oyun olayının telefonda bu kadar ballandırılması kesinlikle telefonun asıl amacına uymuyor. Telefon demek iletişim demektir. Sesli görüşme yaparsın, mesajlaşma yaparsın, internette takılırsın. Tabii eğlence de artık telefonların bir parçası oldu. Dizi ve film izlemek, müzik dinlemek, oyun oynamak gibi. Fakat mobil oyunculuk ayrı, PC/konsol oyunculuğu ayrı. Bunun artık kabul edilmesi lazım. Bir kere iPhone'lar AAA oyunları mükemmel oynatıyor olsaydı bile bu oyunları dokunmatik kontroller ile ne kadar iyi oynayabilirsiniz ki zaten? Bu oyunlar esasen gamepad veya klavye/fare ile oynamak için tasarlanmış. Bu oyunların iPhone sürümlerinde ise direkt olarak dokunmatik gamepad tuşları mevcut. Ancak standart mobil oyunlarda tüm dokunmatik kontroller oyunla çok daha iyi entegreler.

İzlemiyorum ama 100 bin liralık telefona hala 60 Hz ekran mı koyuyorlar? :rofl: Aynen animasyonlarla Dandroid'in 120 Hz'ine denk tamam.
Yahu resmen söyleyecek söz bulamıyorum... Sırf hayranları önlerine ne sunulursa köle gibi tapıyorlar diye Apple 2024 (neredeyse 2025) yılında böyle bir rezillik yapabiliyor.

Ayrıca ikinci yazdığın şeyin de gerçek olmadığını kendi gözümle gördüm. iPhone 15 kullanan birisine denk geliyorum, hemen kendi S23 FE telefonumu açıp ana ekranda sağ-sol yapıyorum. Önce iPhone 15'i gösteriyorum ve kasıyor diyorum, o inanmıyor. Hemen ardından S23 FE'de sağ-sol yapıp 120 Hz akıcılığını gösteriyorum, anca o zaman ne demek istediğimi anlıyor.

Yahu resmen söyleyecek söz bulamıyorum... Sırf hayranları önlerine ne sunulursa köle gibi tapıyorlar diye Apple 2024 (neredeyse 2025) yılında böyle bir rezillik yapabiliyor.
Sırf statü için bu markayı zengin edenler çok olduğu müddetçe yakında Android telefon üreten kanatta aynısını yapabilir ne yazık ki.