8/256 M1 Macbook Air'den bile daha ucuz. Sabit kullanım için çok daha iyi olacaktır ve 512 GB depolamaya sahip.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Aralık 2023
Koskoca Apple RAM miktarını hala 8'de tutuyor şaka gibi. 16 GB en az olması lazım böylesine güçlü bir cihaz için.
Elma ısıran
Üstün
Keşke 16 GB RAM olsaydı o zaman iyi fırsat derdim. 8 GB RAM de kullanılır ama video düzenleme gibi işler yapılacaksa tatmin etmez. Günlük kullanımı karşılar ancak.
Beyazıt
Üstün
8GB RAM bir nebze göz ardı edilebilir ama 256GB SSD kimseye yeteceğini düşünmüyorum. Onun dışında tercih edilebilir.
ReloadingData
Yetkin
512 GB SSD iyide RAM'i 16 olsaydı alırdım. 8 artık çok düşük bence.
Ali De Niro
Üstün
Bazen sırf ekosistem için bir Mac Mini alayım, kasanın yanında dursun. Monitöre bağlayayım, arada onu kullanayım diyorum. Sonra kendi kendime diyorum ki niye bunu yapıyorum kafayı mı yedim? Vazgeçiyorum.
Elma ısıran
Üstün
Yok artık. “Yetersiz”?macOS uzun zaman kullandım. Yetersiz bir işletim sistemidir. Bu paraya da değmez zaten bu PC.
Ekosistem Apple’ın yaptığı en iyi şey.Bazen sırf ekosistem için bir Mac Mini alayım, kasanın yanında dursun. Monitöre bağlayayım, arada onu kullanayım diyorum. Sonra kendi kendime diyorum ki niye bunu yapıyorum kafayı mı yedim? Vazgeçiyorum.
Ali De Niro
Üstün
Orası öyle hocam ama sırf airdrop ile dosya gönderip monitörden bakmak için de Mac Mini alasım gelmiyorYok artık. “Yetersiz”?
Ekosistem Apple’ın yaptığı en iyi şey.
Elma ısıran
Üstün
Zaten bir bilgisayarın varsa gerek yok zaten.Orası öyle hocam ama sırf airdrop ile dosya gönderip monitörden bakmak için de Mac Mini alasım gelmiyor![]()
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-