Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5707

Başarılı
Makaleler
4
Hesabıma appleid.apple.com adresine girip mailimi ve şifremi girdikten sonra bana kredi kartının son 4 numarasını verip CVV'sini istiyor giriyorum, reddediyor. Kartın iptal olmasının etkisi var mıdır? Tune My Music üzerinden listelerimi aktaramıyorum.

Apple Music üzerinden ödeme yöntemlerini değiştirip tekrar deneyecektim ama uygulama yükleniyor ekranında takıldı.

Apple desteğe mail atamıyor muyum veya gün içerisinde canlı destek yok mu? Şu an arayamam.

Kafayı yiyecektim Apple destekle iletişime geçtim 2 kez Apple destek çözüm bulamadı ikisi de bağlantıdan olabilir dedi. İlkinde olmaz herhalde bağlantı dedim kapattım sonra tekrar denemek istedim ve desteğe bağlandım sonrasında gerekli bilgileri verdim adam bendem Music üzerinden ödemeyi değiştirmemi istedi ben hep Google Pay üzerinden ödeme yaptığım için doğru olabileceğini düşündüm ve bunu yaptım sonrasında Apple ID'ye girdim birçok kez hata verdi ayar oldum kartı doğruluyorum numarayı doğruluyorum sonra contunie tuşu çalışmıyor falan ben de iPad üzerinden sürekli tıkladım çalıştı. Android Windows ve iPad üzerinden çok denedim.