Apple Music denemesi başlattım hocam, seversem bundan devam ederim. Fiyat konusunda ileride artış olur mu? Uzun zamandır 39 TL diye biliyorum çünkü.Telefondan Spotify başlattığın zaman Apple Watch otomatik olarak "Şu anda çalınan" modunu açar, Spotify arayüzüne geçiş yapmıyor ancak saatten direkt Spotify başlatırsan daha farklı bir arayüzle karşılaşırsın. Eğer hoşuna giden oysa bilemem, olabilir. Senin zevkine daha çok hitap etmiştir.
Pil olarak çok dikkat etmedim, çok fark olacağını sanmıyorum. Animasyon olarak Apple Music.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran 60
Üstün
Evet, bir süredir 39 TL. Bilemiyorum, hangi zammı tahmin ettik ki şu ana kadar?Apple Music denemesi başlattım hocam, seversem bundan devam ederim. Fiyat konusunda ileride artış olur mu? Uzun zamandır 39 TL diye biliyorum çünkü.
Hocam şimdiden bile pek sevemedimEvet, bir süredir 39 TL. Bilemiyorum, hangi zammı tahmin ettik ki şu ana kadar?Umarım seversin. Ayarlar'dan Müzik ayarlarına girip Kayıpsız Ses ayarını yapmayı unutma.
![]()
Elma ısıran 60
Üstün
O zaman Spotify hayırlı olsun.Hocam şimdiden bile pek sevemedimSpotify öğrenci tercih edeceğim sanırım, müzik arayıp kendi playlist’lerime göz atmak çok daha kolay.
Bir şey öğrendim ki Spotify premium öğrenciyi ben kullanamıyorum, üniversite öğrencisi olmam gerekiyormuş çok saçma. Normal üyelik 60 TL ve deneme başlatamıyorum çünkü daha önce almıştımO zaman Spotify hayırlı olsun.Nasıl olsa deneme sürümüydü. İyi ki denedin.
Apple Music, hayvan gibi ses kalitesi farkı var. Arayüzü daha iyi, eskiden rezildi de şu an gayet iyi lyrics arayüzü vs. bayağı zevkli. Dolby destekliyorsa telefonunuz bazı albümlerde müzik dinleme zevkiniz tavan yapıyor zaten. Ayrıca daha ucuz.
Hatta git 4 ay ücretsiz al henüz deneme açmadıysan.
www.mediamarkt.com.tr
4 ay ücretsiz Apple Music üyeliği MediaMarkt’ta!
90 milyondan fazla şarkıyı reklamsız dinleyin.
Ya hocam keşke erken görseydim iptal edip alabiliyor muyum 4 ay? Telefonum iPhone 13 destekliyor mu bilmiyorum.Apple Music, hayvan gibi ses kalitesi farkı var. Arayüzü daha iyi, eskiden rezildi de şu an gayet iyi lyrics arayüzü vs. bayağı zevkli. Dolby destekliyorsa telefonunuz bazı albümlerde müzik dinleme zevkiniz tavan yapıyor zaten. Ayrıca daha ucuz.
4 ay ücretsiz Apple Music üyeliği MediaMarkt’ta!
90 milyondan fazla şarkıyı reklamsız dinleyin.www.mediamarkt.com.tr
Hayır ama iPhone kullanmıyorsan yeni kimlik aç direkt çok da bağlamaz.Ya hocam keşke erken görseydim iptal edip alabiliyor muyum 4 ay?
iPhone kullanıyorumHayır ama iPhone kullanmıyorsan yeni kimlik aç direkt çok da bağlamaz.
O zaman yapacak bir şey yok, ben de zamanında SE2 varken 1 ay aldım diye alamadım şimdi Android'te 4 ayı fakat para verip abone oldum.
Dolby destekleyen şarkılar gerçekten çok güzel hissettiriyor. Ses kalitesi farkı var, çok sosyal açıdan ölüp bitmiyorsan Spotify'ın o konusuna, eninde sonunda müzik dinlemeye bakacağımız için ham açıdan bence Apple Music halen daha iyi. Fiyatı daha ucuz.
Yeni konular
-
-
-
İnternetinize ne kadar ödüyorsunuz ve oyunlarda ping değerleriniz nasıl?
- serhatmorgan
-
-
-
-
-