Spotify daha rahat, önerileri daha kaliteli.
Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
Bilgisayarda YouTube Music (AdGuard ile bedava reklamsız dinliyorum). Telefonda Innertune. Zaten o da YouTube Music kütüphanesini kullanıyor. Ama YouTube Music de normal videoyu Music olarak indirmek de çok işe yarıyor.
YouTube Music dediğiniz şey sadece değişik arayüzlü YouTube'dan ibaret. "Olmayan sarkılar burada var" diyenler bu parçaların 4 abonelik kanallardan yayınlandığını bilmediği için sürekli konuşuyor. YouTube Music alacağına git YouTube'dan dile ne fark eder? Aynı şey. Sadece arayüzünden dolayı bile Spotify tekler. Ama en iyisi Spotify değil bence topluluğu saymazsak.
YouTube Music dediğiniz şey sadece değişik arayüzlü YouTube'dan ibaret. "olmayan sarkılar burada var" diyenler bu parçaların 4 abonelik kanallardan yayınlandığını bilmediği için sürekli konuşuyor. YouTube Music alacağına git YouTube'dan dile ne fark eder? Aynı şey. Sadece arayüzünden dolayı bile Spotify tekler. Ama en iyisi Spotify değil bence topluluğu saymazsak.
Yalnız canforsell gibi ünlü kişiler de var.
Ama kardeş her türlü YouTube'dan dinliyorsun çamur sesle ve resmi olmayan kanalın videosunu. Yani beleş olan şeye 60 TL döküyorsunuz boşu boşuna.
Ama kardeş her türlü YouTube'dan dinliyorsun çamur sesle ve resmi olmayan kanalın videosunu. Yani beleş olan şeye 60 TL döküyorsunuz boşu boşuna.
Üslubunu düzelt öncelikle. 2.de bana çamur sesli bir video atar mısın? Canforsell ya da Dobur Vecher'e ait.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen dediğimi anlayamadıktan sonra neyini atacağım?Üslubunu düzelt öncelikle. 2.de bana çamur sesli bir video atar mısın? Canforsell ya da Dobur Vecher'e ait.
Sen dediğimi anlayamadıktan sonra neyini atacağım?
Reis mi? Çok yanlış üslub kullanıyorsun burası dingonun ahırı değil istediğin gibi konuşamazsın.
Koneko Toujou
Üstün
Abonelik olarak Spotify daha mantıklı.
Ama ben tercihimi MP3indirdurdan yana kullanırdım şahsen.
Ama ben tercihimi MP3indirdurdan yana kullanırdım şahsen.