Detaylar
Kim cevapladı?Underground rap, yayınlanmamış içerik ve kaldırılmış içerikleri dinleyebilmek için kullanıyorum YT Müziği. Her ne kadar radyo özelliği kötü olsa da Spotify hep aynı şarkıları oynatıp duruyor, biri kötü diye diğeri iyi değil hatta direkt tiksiniyorum spotinin radyo özelliğinden. Bence YT, vazgeçilmezim.
- Makaleler
- 1
YouTube Music daha avantajlı olsa da benim telefonda çözemedim şekilde sorun verip müziği ortasında başa sarıyor sürekli. O yüzden ben Spotify devam ediyorum. Ayrıca Spotify'da yıllık özet muhabbeti de hoşuma gidiyor. Fakat telefondaki sorunu çözsem YouTube Music kullanırım, reklamsız video avantajı da var çünkü. Bir de YT Music algoritması kötü bence.
(Premium olarak bahsediyorum)
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Arayüz olarak bana daha rahat geldiği için YT Music'i tercih ediyorum. Spotify uygulamasından bazı playlistleri güzel oluyor ve YT Music'e aktarıyorum. Ayrıca dinlediğim şarkıların çoğu Spotify'da yok. Bu arada YT Music'te süper mix falan playlistleri fena değil.
Görkem Say
Üstün
Ikisinden birisini sececek olsam YT Premium secerdim. Hem Spotify'da olmayan muzikleri dinleme sansin var hem de videolarda reklam karsina cikmiyor. Ancak arayuz kolayligi ve ses kalitesi acisindan Spotify daha onde birde kesfet ozelligi en iyi uygulama.
Tamam ama YouTube Premium alınca bedavaya geliyor sonuçta. Bu da bir artı bana kalırsa.
Ben ikisini de kullandım, Spotify (benim için) ses kalitesi olarak 1-0 önde. Ama fiyat politikası saçma olduğu için aralarından YT. Ama ben Apple Music öneriyorum.
@Pcman80 ben şu an da YouTube Music kullanıyorum. Apple Music ne gibi artılara sahip?
Forumda bu konuyla ilgili 3 farklı karşılaştırma konusu mevcut. Onları okuyarak aralarında seçim yapabilirsiniz. Örneğin benim konum:
İnceleme: Spotify vs YouTube
Bugün sizlere uzun süreli YouTube Music ve Spotify deneyimlerim sonucunda ikisinin de artı ve eksilerinden bahsedeceğim. (İkisi de premium ile kullanılmıştır bu yüzden reklam konusunda bir fikrim yok.) Spotify Genel olarak büyük çoğunluğun tercih ettiği bir platform olmasının hakkını verdiği...techolay.net
Ses kalitesi daha yüksek.
İkisi de var, ama YouTube Music yüklü değil bile. Tasarım olarak YouTube'da müzik sayılmayan her şeyi çıkarttık sunduk tarzında bir şey, dolayısıyla sevmedim. Üstelik bazen müzik açınca müziğin thumbnailı ve sesi gelmesi yerine YouTube klibi açılıyor, bir de siz yukarıdan kendiniz onu diğerine çeviriyorsunuz, saçma şeyler. Spotify bence hala daha güzel ve diğer uygulamalarla güzel entegrasyona sahip, Discord entegrasyonu çok güzel mesela. Sesli sohbette birbirimizin çalma listesine katılıp botlarla vs. uğraşmadan eşzamanlı dinliyoruz. Kütüphane çeşitliliği olarak elbette YouTube Music bir değil birkaç adım öndedir, amatör tarzda yapılan şarkıları Spotify'da bulmazsınız ama mutlaka YouTube'da vardır sonuçta, YT Music'te bunu direkt oradan alabiliyor. Bazen bu tarz Spotify'da olmayan şarkıları açmak istediğimde bile YT Music'e ihtiyaç duyduğumu hissetmiyorum.
Benim için fena değil. YouTube Premium kullanmıyor olsam zaten Apple Music kullanırdım diye düşünüyorum. Spotify'da bazen olmayan şarkılar oluyor ve bu çok sinir bozucu.
iOS kullanıyor olsan Apple Music önerebilirim yoksa bulaşma çünkü öbür platformlarda çok ağır çalışıyor.
@3881 Spotify abim bana hangi playlisti layık görürse onu dinlerim. Tek tek şarkı aramıyorum.
YT Music, doğru düzgün remix parça bulunmuyor Spotify'da. Yapay zekasına falan da kötü demişler lakin yapay zekasını ben beğeniyorum. Uygulaması yok sanırım, offline dinlemek sadece mobilde oluyor.
Underground rap, yayınlanmamış içerik ve kaldırılmış içerikleri dinleyebilmek için kullanıyorum YT müziği. Her ne kadar radyo özelliği kötü olsa da Spotify hep aynı şarkıları oynatıp duruyor, biri kötü diye diğeri iyi değil hatta direkt tiksiniyorum spotinin radyo özelliğinden. Bence YT, vazgeçilmezim.
YouTube Music daha avantajlı olsa da benim telefonda çözemedim şekilde sorun verip müziği ortasında başa sarıyor sürekli. O yüzden ben Spotify devam ediyorum. Ayrıca Spotify'da yıllık özet muhabbeti de hoşuma gidiyor. Fakat telefondaki sorunu çözsem YouTube Music kullanırım, reklamsız video avantajı da var çünkü. Bir de YT Music algoritması kötü bence.
Arayüz olarak bana daha rahat geldiği için YT Music'i tercih ediyorum. Spotify uygulamasından bazı playlistleri güzel oluyor ve YT Music'e aktarıyorum. Ayrıca dinlediğim şarkıların çoğu Spotify'da yok. Bu arada YT Music'te süper mix falan playlistleri fena değil.
@MechaAti YouTube Music uygulamasında da yıllık özet var bu arada.
Nedense benim saçma bulduğum bir şeydir ama birçok kişi seviyor.
Ikisinden birisini sececek olsam YT premium secerdim. Hem Spotify'da olmayan muzikleri dinleme sansin var hem de videolarda reklam karsina cikmiyor. Ancak arayuz kolayligi ve ses kalitesi acisindan Spotify daha onde bir de kesfet ozelligi en iyi uygulama.
Spotify'da olmayan şarkılar tarafında YouTube Music evet avantajlı. Arada kaldım. Hangisini seçsem acaba?
YT Music çoğu özellikte önde. Sayısız remix ve cover, mobil arayüz, uygun fiyat politikası. Benim tercihim Apple Music'ten yana lakin bahsettiğiniz iki şık arasında kalsam kesinlikle tercihim YT Music olurdu.
YT Music. Otobüste müzik dinlerken kimse hangi kaliteyle dinlediğini fark etmiyor.Spotify'da olmayan şarkılar tarafında YouTube Music evet avantajlı. Arada kaldım. Hangisini seçsem acaba?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Spotify'da olmayan şarkılar tarafında YouTube Music evet avantajlı. Arada kaldım. Hangisini seçsem acaba?
İkisini kullanın ve öyle karar verin. Aktarma ile şarkıları rahatlıkla geçirebilirsin.