Uygulama olarak Spotify ses kalitesi olarakta sanki daha iyi. Onun dışında fiyat olayını bilmiyorum ben senelik aldıydım spotify. YT Music'in en iyi yanı Premium ile birlikte gelmesi hem liste yapıp paylaşması kolay ve sınırsız kütüphanesi var vs. Ha birde Spotify'da podcastte var oda önemli bi olay.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Şu an ikisine de aboneyim. Spotify zammı sebebiyle orayı kapatıp YouTube Music'den devam etmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi?
YouTube Music.
- Makaleler
- 3
Aynısı Spotify için de geçerli:YouTube Music, YouTube olduğundan dolayı müziklerin çok daha fazla versiyonu var. Cover, remix ne ararsan var.
Hemde Youtube Music 3. parti programlar ile de kullanılabiliyor.
Ben de sizin gibi senelik alıyorum Spotify'ı. Uygulama olarak beğeniyorum.Uygulama olarak Spotify ses kalitesi olarakta sanki daha iyi. Onun dışında fiyat olayını bilmiyorum ben senelik aldıydım spotify. YT Music'in en iyi yanı Premium ile birlikte gelmesi hem liste yapıp paylaşması kolay ve sınırsız kütüphanesi var vs. Ha birde Spotify'da podcastte var oda önemli bi olay.
Masaüstü ya da mobilde kullanırken de Discord üzerinde dinlediğiniz parçaları göstermesi güzel bir özellik. Ses kalitesi konusunda da katılıyorum, şimdiye kadar Spotify kalitesinde bir servisi tecrübe etmedim. Spotfiy üzerinde bulamadığım bir parça olursa da Youtube üzerinde aratıp, parça linkini indirip 320kbps .mp3 formatına çevirip saklıyorum.
MrSecurity
Başarılı
YouTube Music'in samples özelliği hoşuma gidiyor benim ondan dolayı tercih ediyorum.
Ben 1 sene Apple Music'te kullandım oda baya iyiydi.
- Makaleler
- 43
Ben 1 sene Apple Music'te kullandım oda bayağı iyiydi.
Zaten Apple Music'in ses kalitesi Spotify'dan daha yüksek.
Spotify 40TL'ydi, yine mi zam geldi? Cashbackle normal fiyata geliyor ekstra bir zam yoksa, YouTube Müzik'ten de iyi bana kalırsa.
ALAC codecleri iyi de bluetooth'dan sunamıyorlar ve bu teklonojinin hala gelmemiş olması genel olarak büyük saçmalık.Ben 1 sene Apple Music'te kullandım oda baya iyiydi.
Spotify 40TL'ydi, yine mi zam geldi? Cashbackle normal fiyata geliyor ekstra bir zam yoksa, YouTube Müzik'ten de iyi bana kalırsa.
ALAC codecleri iyi de Bluetooth'dan sunamıyorlar ve bu teklonojinin hala gelmemiş olması genel olarak büyük saçmalık.
Öğrenci 6 TL'ydi. Şu an 17 oluyor galiba Papara ile. Cashbackler artsa keşke. Her şeye zam geldi.
Ben Spotify kullanıyorum ve memnunum. "Şu şarkı niye yok" diyen bir insan değilim. Playlistler bana yetiyor.