Spotify iyidir hoştur, ilk gördüğümden beri kullandığım bir uygulama.
Apple, Android kullanıcılara ve donanımı olmayanlara kayıpsız yüksek kalite için bildiğiniz bunu şart koşuyor. Kabul edin şunu.Yorum manipülatif çünkü arkadaş stüdyo kulaklığı olması konusunda diretiyor. Apple salak mı ki normal kullanıcıya stüdyo kulaklığı şartı koşsun? Bu hizmeti son kullanıcıya veriyor, dünyanın %1 nüfusuna hitap eden bir topluluğa değil. Dolayısıyla fark ortalama üstü herhangi bir kulaklıkta anlaşılacak derecede bariz.
Daha az önceki mesajlarda konusu geçti, yorum manipülatif değil. Üstleri okursanız anlarsınız.
Bu argümanların yarısı yeni Bluetooth sürümleri ve Wireless modeller ile çürütüldü...
O da var, buna katılıyorum. Ama Discord diğer firmalar ile anlaşmıyor, Apple falan da gözükmüyor sebepsiz.
Aslında bir sebebi de YT Music'in direkt olarak bir uygulaması olmaması, Chrome üzerinde çalışabildiği için galiba PC'ye uygulama getirmeyi düşünmüyorlar, böylece insanlar Chromium tabanı da kullanacaklar. Bana kalırsa mantıklı da.YouTube Music ile Discord bağlantısı sağlansa direkt kullanırım. Bir türlü getirmiyorlar.
Aslında bir sebebi de YT Music'in direkt olarak bir uygulaması olmaması, Chrome üzerinde çalışabildiği için galiba PC'ye uygulama getirmeyi düşünmüyorlar, böylece insanlar Chromium tabanı da kullanacaklar. Bana kalırsa mantıklı da.
Gerek yok aslında. Senin kullanımın için yt music yeterli olur.Şimdi bütün konuyu baştan aşağı tekrar okuyup bir karar vermem lazım.
Gerek yok ya, özetler geçildi zaten. YT Premium alıp yanında Music kullanacaksın, isteğe bağlı dediğim gibi Dolby atmos alacaksın (Tabi kulaklığın destekliyor mu önce onu kontrol et.). Kulaklığının modeli neydi?Şimdi bütün konuyu baştan aşağı tekrar okuyup bir karar vermem lazım.
Gerek yok ya, özetler geçildi zaten. YT premium alıp yanında Music kullanacaksın, isteğe bağlı dediğim gibi Dolby Atmos alacaksın (tabii kulaklığın destekliyor mu önce onu kontrol et.). Kulaklığının modeli neydi?
Kullanabilmeniz lazım, olmazsa iade etme seçeneğiniz var zaten birkaç gün içinde.