Yorum manipülatif çünkü arkadaş stüdyo kulaklığı olması konusunda diretiyor. Apple salak mı ki normal kullanıcıya stüdyo kulaklığı şartı koşsun? Bu hizmeti son kullanıcıya veriyor, dünyanın %1 nüfusuna hitap eden bir topluluğa değil. Dolayısıyla fark ortalama üstü herhangi bir kulaklıkta anlaşılacak derecede bariz.
Apple, Android kullanıcılara ve donanımı olmayanlara kayıpsız yüksek kalite için bildiğiniz bunu şart koşuyor. Kabul edin şunu.

Daha az önceki mesajlarda konusu geçti, yorum manipülatif değil. Üstleri okursanız anlarsınız.

Bu argümanların yarısı yeni Bluetooth sürümleri ve Wireless modeller ile çürütüldü...

O da var, buna katılıyorum. Ama Discord diğer firmalar ile anlaşmıyor, Apple falan da gözükmüyor sebepsiz.

YouTube Music ile Discord bağlantısı sağlansa direkt kullanırım. Bir türlü getirmiyorlar.

YouTube Music ile Discord bağlantısı sağlansa direkt kullanırım. Bir türlü getirmiyorlar.
Aslında bir sebebi de YT Music'in direkt olarak bir uygulaması olmaması, Chrome üzerinde çalışabildiği için galiba PC'ye uygulama getirmeyi düşünmüyorlar, böylece insanlar Chromium tabanı da kullanacaklar. Bana kalırsa mantıklı da.

Aslında bir sebebi de YT Music'in direkt olarak bir uygulaması olmaması, Chrome üzerinde çalışabildiği için galiba PC'ye uygulama getirmeyi düşünmüyorlar, böylece insanlar Chromium tabanı da kullanacaklar. Bana kalırsa mantıklı da.

Şimdi bütün konuyu baştan aşağı tekrar okuyup bir karar vermem lazım.

Şimdi bütün konuyu baştan aşağı tekrar okuyup bir karar vermem lazım.
Gerek yok ya, özetler geçildi zaten. YT Premium alıp yanında Music kullanacaksın, isteğe bağlı dediğim gibi Dolby atmos alacaksın (Tabi kulaklığın destekliyor mu önce onu kontrol et.). Kulaklığının modeli neydi?

1000 - 1500TL'lik kablosuz "kaliteli" denilen kulaklıklarla zaten pek bi' ses kalitesi farkı hissedemezsiniz arkadaşlar. Onlar aslen ses kalitesi için değil düşük bütçede günlük kullanım için dizayn edilmiş kulaklıklar. Ayrıca ses yüksekliği =/= ses kalitesi. En azından bir IEM, gerçekten kaliteli bir closed-back veya bir open-back ile Apple Music'in lossless kalitesi farkı gerçekten bariz bir şekilde hissediliyor. Ben giriş-orta seviye bir IEM olan Moondrop Aria + CX31993 çipli bir DAC ile Apple Music'i denediğimden beridir Spotify'a en son playlistimdeki şarkıları almak için girdim. O kadar diyeyim.

Ama Apple Music'in eleştirecek bir yanı da yok değil. Kütüphane genişliği olarak gerçekten YouTube Music'e kıyasla daha dar. Sevdiğiniz ama pek bilinmeyen bir şarkıyı Apple Music'de bazen bulamayabiliyorsunuz. Arayüzü beni hiç rahatsız etmedi. Şahsen gayet memnunum.