O zaman yapacak bir şey yok, ben de zamanında SE2 varken 1 ay aldım diye alamadım şimdi Android'te 4 ayı fakat para verip abone oldum.

Dolby destekleyen şarkılar gerçekten çok güzel hissettiriyor. Ses kalitesi farkı var, çok sosyal açıdan ölüp bitmiyorsan Spotify'ın o konusuna, eninde sonunda müzik dinlemeye bakacağımız için ham açıdan bence Apple Music halen daha iyi. Fiyatı daha ucuz.
Açıkçası Apple Watch kullanıcısı olarak Watch’daki arayüzünü çok beğeniyorum Spotify’ın, çok başarılı. Apple Music’ten daha iyi arayüz var Watch’da, Apple Music karışık. Birde sosyal konuda dediğiniz gibi arkadaşlarla blend yapmak, bağımsız kişilerin öylesine yaptığı şarkılar derken onları da göz ardı etmek gerekiyor Apple Music için.

Ben herkes Spotify kullandığı için Spotify kullanıyorum. Apple Music'te bir oyunu oynadıktan sonra veya diziyi izledikten sonra müziklerini dinlemek isteyince kolayca bulabiliyor muyum? @Elma ısıran.

Son düzenleme:
Dolby çok etki ediyor mu çünkü deneme kullanmak isteyince 40 lira ücret kesiyor gibi gözüküyor ve kararsızım.
Dolby Atmos dinleyince biraz ses yüksekliği kısılıyor son seste bile olsa ama sesin genişliği artıyor. Eğer iyi bir kulaklık varsa sesi her tarafından duymaya başlıyorsun. Ben seviyorum o özelliği, destekleyen şarkılarda otomatik Dolby'e geçsin diye o ayarı hep açık tutuyorum.

Ücret kesmesini anlayamadım. Denemede Dolby ayarını açamıyor musun?

Dolby Atmos dinleyince biraz ses yüksekliği kısılıyor son seste bile olsa ama sesin genişliği artıyor. Eğer iyi bir kulaklık varsa sesi her tarafından duymaya başlıyorsun. Ben seviyorum o özelliği, destekleyen şarkılarda otomatik Dolby'e geçsin diye o ayarı hep açık tutuyorum.

PC'de Microsoft Store'dan aldım ve kullanıyorum çok güzel ama mobilde bilemedim.

Android telefonda verdiği ayar esnekliğini bilemiyorum.
Android'de de çok güzel çalışıyor Dolby ama music nasıl yapıyor bilemedim. Normal satın alma kısmından yapmayınca ücret almıyor deneyeceğim.

Deneme deneme rağmen para çekmeye çalışıyor bu arada haberiniz olsun iptal olan kart ile denedim.
Deneyimim şu Dolby Atmos vs DTS gibi. Netlik için Dolby kullanmak kötü olabilir. Dolby etrafı kısık sesle sarıyor bu da benim gibi kulak üstü kullananlar için bir artı ses gitmemesi için kısaraj kaliteden ödün vermeye gerek yok sesi güzel ama ben bunu Sennheiser HD 280 Pro ile denedim JBL T510 ne kadar fark eder bilemiyorum yarın deneyip buraya yazarım. PC için kullanmayı geri planda tutuyorum Microsoft Store da var zaten Dolby ucuz da zaten.

Ben Apple arayüzlerini gerçekten beğenmem özellikle wpnin kullandığı arayüzü ama Music diğer uygulamalardan daha güzel geldi modern gözüküyor. Ne zaman geldi Dolby desteği bana Dolby desteği genişler gibi geliyor. @Elma ısıran.

Ben yine de Spotify tercih ediyorum topluluk ve liste çeşitliliği daha güzel.

Çok oldu biliyorum ama şunu demem lazım Apple Music bende ses kalitesini kayıpsız yapınca çok fark etti.
@Elma ısıran Dolby ayarı nerede?

Son düzenleme: