S23 fiyatina iPhone 11 alanlar dusunsun, bana ne yani? Ben salak degilim o kadar kusura bakmayın da.

Ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar, Türkiye'deki fanları almayı yine bırakmaz. Bence güzel ürünleri var ancak gereksiz pahalı. Örneğin ben iPadleri ve Mac'leri çok beğeniyorum ama gereksiz pahalı geliyor.

İki telefon parasına bir telefon alınabilen ülkede gayet normal fiyatlar. Normalde 50 bin TL'ye satılması gereken cihaz vergilerle 100 bin TL oluyor.

Apple almayın. S23 hatta para varsa S24 Ultra alın.
“Apple almayın.” da ne demek? Parası olan istediği yere harcar. Herkesi kendiniz gibi sanmayınız. :) Zam bir tek Apple’a gelmiyor. Zaten zam sadece Türkiye’ye geliyor. Ayrıca Apple kimsenin kafasına da silah dayayıp ürün satmıyor. En başından beri fiyat politikaları belli, öyle de devam ediyorlar.

Bu saatten sonra alınmaz. Kaldı ki eski Apple kavramı kalmadı. Sürekli politika zorbalığı ve bir şeyleri direterek yapıyorlar. Apple kullanıcısı olarak bu durumdan aşırı rahatsız oluyorum. Kullandığım son telefonları olacak vazgeçmezlerse. He bu arada babasına iPhone 11 istiyorum diye ağlayan millette Samsung görünce gidip leş muhabbeti yapan kızların babası üzgün.

Ben bunu 3699 TL falan almıştım. :(

Dosya Ekleri

• IMG_0010.webp
    IMG_0010.webp
    47 KB · Görüntüleme: 65