Avrupa bıktırdı ya. Tabii ki şirket kendi ürettiği hizmeti öne çıkaracak. Spotify müzik piyasasında bu kadar dominasyona sahipken bu kadar korkuyorsa vardır bir bildikleri. Apple bu davadan sıyrılır.

Apple’ı Tim Cook’tan daha çok Avrupa yönetmeye başladı. Ona bir yasa, buna bir yasa, şuna bir ceza, ötekine bir yasak. :D NFC ile ödemeyi diğer uygulamalara da açarsalar harika olacak.

Apple'ı Tim Cook'tan daha çok Avrupa yönetmeye başladı. Ona bir yasa, buna bir yasa, şuna bir ceza, ötekine bir yasak. :D NFC ile ödemeyi diğer uygulamalara da açarsalar harika olacak.

İşlere burunlarını sokmaya çok başladılar.

O kadar paraları var ki zaten 100 tane birden bile ceza ödeyecek kapasiteye sahipler. Türkiye'nin gayri safi yurt içi hasılasından neredeyse 2.5 kat daha fazla piyasa değerleri var.

Ancak durduk yere neden ödesinler? Bence açılan davaların %90'ı gereksiz ve haksız, ben doğru bulmuyorum.

Ancak durduk yere neden ödesinler? Bence açılan davaların %90'ı gereksiz ve haksız, ben doğru bulmuyorum.
Bazı davalar saçma oluyor ama halkın işine yarayan kararlar da oluyor. Lightning kullanımından kurtulmamız iyi oldu. iPad, MacBook, AirPods ve iPhone için aynı kabloyu kullanabilmek çok iyi bir şey.

Ben şahsen çoğu ülkeden daha fazla parası olan bir şirketin kafasına göre at koşturmasını istemezdim. Sadece Apple değil, Amazon, Google, Microsoft falan için de geçerli bu. Absürt derece güç tuttuklarından kullanıcıların dezavantajına olan şeyleri kolayca yapabilirler.