Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
650 al kafan rahat olsun. Ileride isine yarar.
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Hocam PSUdan PSUya değişir.Merhaba, öncelikle ben bir APU sistem toplamak istiyorum. Watt değerini hesapladığımızda sonuç 200 civarı çıkıyor. Bu durumda 300W gibi bir PSU mu almalıyım yoksa 650W gibi bir PSU alıp ileriyi mi düşünmeliyim?
Bence 250W alıp, geçin. Zira işlemciyi de değiştirip ekran kartı takviyesi yapmak çok mantıklı değil. Hem de zaten genelde APU sistemlerde çok da iyi anakart tercih edilmiyor. Öyle bir durumda direkt sistemi satarsınız ve yeniden sistem dizersiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hybrid Theory
Üstün
Garanti olsun, 350W al. APU için yeterli olacaktır. Ancak gelecekte ekran kartı takmayı düşünüyorsan en az 650W almanda fayda var.
Merhaba, öncelikle ben bir APU sistem toplamak istiyorum. Watt değerini hesapladığımızda sonuç 200 civarı çıkıyor. Bu durumda 300W gibi bir PSU mu almalıyım yoksa 650W gibi bir PSU alıp ileriyi mi düşünmeliyim?
FSP, Thermaltake gibi PSU ise kullanabilirsin. Forum donanımda Vestel güç ünitesinde kullanan görmüştüm
FSP, Thermaltake gibi PSU ise kullanabilirsin. Forum donanımda Vestel güç ünitesinde kullanan görmüştüm![]()
Sakın alma Hadron Everest. Benim Hadron PSU uçak sesi çıkarıyor 1.5 yıllık.
Sakın alma Hadron Everest. Benim Hadron PSU uçak sesi çıkarıyor 1.5 yıllık.
Ben almayacağım, bana neden söyledin?
Yeni konular
-
-
Uydu teknolojileri ve dijital yayın kategorisi için rozet eklenmeli
- Andrea Kimi Antonelli
-
-
-
Yeni mesajlar
-
LGS'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı? LGS için ne zaman kitap alınmalı?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-
-