Shift'i cok kucukken oynadim. Herhalde zor geldi o zamanlar. Boyle hatiliyorum :D.

Kesinlikle. G29 gibi en giris seviye direksiyon ile bu kadar harika bir optimizasyon olamaz yani bambaska bir seviye. Grafikler 60FPS modunda bile harika gozukuyor.
Yav cidden hayatımda beni motive eden sayılı şeylerden birisi ya. Evlenicem sevgilimle, çekicem setupu. O örgü örecek benimle muhabbet edicek, takılacak. Ben de direksiyonla Nordschleife GT7 / 8 kasacağım. İnanılmaz. Hayali saç beyazlatır ya. Manyak oyun.

Yav cidden hayatımda beni motive eden sayılı şeylerden birisi ya. Evleneceğim sevgilimle, çekeceğim setupu. O örgü örecek benimle muhabbet edecek, takılacak. Ben de direksiyonla Nordschleife GT7 / 8 kasacağım. İnanılmaz. Hayali saç beyazlatır ya. Manyak oyun.

Kesinlikle katiliyorum. Belki inanmayacaksin hocam. Ayni hayalleri bende kuruyorum. Hatta oyunda Nordschelife gelsin diye dua ediyordum ana hikayede. Hele ki toprak yarislarini gor hocam. Bu kadar keyifli olamaz ya. Drift yapa yapa 4-5 araba birden gecmek boyle nasıl anlatayim bilemedim. Ban yemem umarim ama zevke geliyorum inanin.

Kesinlikle katiliyorum. Belki inanmayacaksin hocam. Ayni hayalleri bende kuruyorum. Hatta oyunda Nordschelife gelsin diye dua ediyordum ana hikayede. Hele ki toprak yarislarini gor hocam. Bu kadar keyifli olamaz ya. Drift yapa yapa 4-5 araba birden gecmek boyle nasıl anlatayim bilemedim. Ban yemem umarim ama zevke geliyorum inanin.
Haha, sohbet komik oldu ama oynamasam da ne kadar zevkli olduğunu tahmin edebiliyorum. Ciddili dünyanın en iyi sürüş oyunu bence, hem de açık ara. İkinciyi düşünmedim bile GT7'yi düşünmekten. PC'ye keşke gelse.

Oynadıklarımı sıraladım. Fakat Midnight Club LA'da bende çok iz yapmış bir oyun onu da S tier'a koyardım. Bir de Driveclub onu büyük ihtimal C veya D'ye koyardım.
1749665792968.webp

FH5, GT4'ün üstü olmamış hocam. Bence hiçbir forza GT klasmanında değil. Katılamadım ama epey oyun oynamışsınız.
Sürüş olarak FH biraz arcade kaçıyor. GT ise daha realistik sürüşe sahip. Ben açık dünya, araba çeşitliliği bakımından da değerlendirdim.

Oynadıklarımı sıraladım. Fakat Midnight Club LA'da bende çok iz yapmış bir oyun onu da S tier'a koyardım. Bir de Driveclub onu büyük ihtimal C veya D'ye koyardım.
Eki Görüntüle 154301
Midnight Club LA... Ah gozumun nuru. Cocuklugumda PS3'e save kurup sadece modifiye yapardim apaciler gibi. Keske listede olsaydi. Hala o 11 senelik PS3'um PS5'imin yaninda kurulu oynamaya hazir duruyor.

Sürüş olarak FH biraz arcade kaçıyor. GT ise daha realistik sürüşe sahip. Ben açık dünya, araba çeşitliliği bakımından da değerlendirdim.
Evet orası öyle, Crew Motorfest'e bakmanızı şiddetle tavsiye ederim hocam. FH içn kesinlikle dişli bir rakip.

Haha, sohbet komik oldu ama oynamasam da ne kadar zevkli olduğunu tahmin edebiliyorum. Ciddili dünyanın en iyi sürüş oyunu bence, hem de açık ara. İkinciyi düşünmedim bile GT7'yi düşünmekten. PC'ye keşke gelse.
PC gelmez artik hocam. 5 sene oldu. Hikayeli 1-2 oyun disinda zaten PS'in lokomotifi bu oyun. Bu oyun icin alan bile var ben dahil. PC'ye gelirse diger oyunlar patlar ayrica. TR'de Gran Turismonun hakki bilinmiyor ama yurt disinda oyle mi? E-Spor'u var ya. Hele o B-Spec. Bambaska bir olaydi.

Evet orası öyle, Crew Motorfest'e bakmanızı şiddetle tavsiye ederim hocam. FH içn kesinlikle dişli bir rakip.

Modifiye, arac sesleri, harita ve eglence bakimindan kat kat iyi Forza'dan.