Sunroff,cam tavan?

• Oy verenlerin toplamı
    34
Konu sahibi olarak Sunroof'a bayılıyorum ben arkadaşlar. Özellikle yazın piyasa yapmak için. Arabanın içi genişliyor resmen sunroof açınca sigara içtiğim zamanda yan camları açmak zorunda kalmıyorum duman yukarıdan çıkıyor genelde.

Değişir. Mesela F30 alacaksam özellikle 320i, ED gibi ucuz modellerde sanrufsuz alırım. Çünkü o modeller apaçilerin eline pek düşmüyor senede 2 kere Cafe önünde sanruf açamadıkları için. Şans işi olsa da bakımlı ve oynanmamış bir BMW tutturma oranı daha yüksek.

Olsa da olur olmasa da olur denilecek bir özellik benim için. Ha çok paran varsa zaten böyle bir konuyu dile getirmezsin cam tavanlı arabayı alır keyfine bakarsın. Mantıklı olan budur benim için.

Olmamalı. B segment arabaya koyuyorlar zaten dar olan araba iyice darlaşıyor.
Aslında modele göre değişiyor. Mesela Corsa da dediğiniz durum var ama Ibiza da yok. Neredeyse 2 metreyim ve cam tavanla bile kafam için hala yer var. Ha şu var ama zaten yalıtım konusuda zayıf olan segmente bir de cam tavan ekleyince biraz fırtına kopuyor içerde.

Bence, olması şart olmayan ama olsa güzel olur diyebileceğim bir şey. Artıları ve eksileri var ama artıları eksileri götürüyor bence.