ornitorenk

Uzman
Peder arabayı vermiyor. Anlamadım gitti kötü kötü arabalarla uzun yol yaptım ben hala güvenmiyor.

Bir kızla buluşacaksın yaş olmuş bilmem kaç. Otobüse bin de diyemiyorsun artık çoğu şey maddiayata baktığından haliyle senden araba bekliyor. Bir sürü buluşma fırsatı kaçırıyorum.

Ayrı bir yaşadığın yer olmaması da kötü. Kıza bana gel kahve içelim diyemiyorsun. Bir ev kiralamaya çalışıyorsun sonra kız ekiyor paran boşa gidiyor :d

Yani aile evinde kalıyorsan bir de araban yoksa ilişki işini unutalım o zaman yavaştan.

Arabana bakarak sana gelecek kız hiç gelmesin daha iyi. Yemene içmene keyfine bak, çalışıp kendine bir Tofaş'ya da eski Toyota alarak arabalar alemine gir. Yavaştan kendini yükselt.

Hocam zaten evlenecek değilim o kızlarla. Genciz boş boş duruyoruz evde bir sürü fırsat var kaçırıp gidiyoruz arabasızlık ve evsizlikten.

O kızlarla evleneceğimi söylemedim zaten.

Hocam zaten evlenecek değilim o kızlarla. Genciz boş boş duruyoruz evde bir sürü fırsat var kaçırıp gidiyoruz arabasızlık ve evsizlikten.
Boş durma sende hocam. Çalış evin ihtiyacına destek ol. Tanışmak içinde illa araba gerekli değil. Binin otobüse sinemaya gidin, yemek yiyin, gratis gezin.

O masum degil sen olayi cozememissin.

Ben olayı çözeli çok oldu dostum. 2 tip vardır. Birisi ile eğlenirsin diğeri ile ev kurarsın. Arkadaşın anlattığı kızlarla ev kurulur. Diğerleri için dediklerim şart. Bekar adamım iyi bir şey görünmese de o ilk tipler için uğraşıyorum maalesef.

Ben olayı çözeli çok oldu dostum. 2 tip vardır. Birisi ile eğlenirsin diğeri ile ev kurarsın. Arkadaşın anlattığı kızlarla ev kurulur. Diğerleri için dediklerim şart. Bekar adamım iyi bir şey görünmese de o ilk tipler için uğraşıyorum maalesef.
Hah eglenmekten bahsediyorsun bak. Kizlar kendini eglendiren erkeklerden hoslanir. Bisikletle de gidebilirsin bulusmaya ama kizin yuzunu guldurebilirsen is sendedir. Diger turlu kafeye gotureyim kahve ismarlayayim arabayla gezdireyim para yedireyim sonra vereyim ayari diyorsan. Eskort falan oluyor yani ayni fiyata gelir. Araba da istemez.

Hah eglenmekten bahsediyorsun bak. Kizlar kendini eglendiren erkeklerden hoslanir. Bisikletle de gidebilirsin bulusmaya ama kizin yuzunu guldurebilirsen is sendedir.

Yasım geçti onları hocam. 21 22 yasında olsam neyse. 25'ten sonra işlemiyor bunlar. Bu yaştan daha olgun şeyler bekliyor insanlar.