Bir kızla buluşacaksın yaş olmuş bilmem kaç. Otobüse bin de diyemiyorsun artık çoğu şey maddiayata baktığından haliyle senden araba bekliyor. Bir sürü buluşma fırsatı kaçırıyorum.

Arabana bakarak sana gelecek kız ertesi gun seninkinden 50 bin lira pahali bir arabasi olan erkege rastlarsa seni birakir gider. Aglama sonra.

Arabam olsa dahi 5 km'lik yolu bile yururum veya bisikletle giderim. Ikisi de yoksa otobuse binerim. Araba hem dogaya hem de cebe zararli.

Arabana bakarak sana gelecek kız ertesi gun seninkinden 50 bin lira pahali bir arabasi olan erkege rastlarsa seni birakir gider. Aglama sonra.

Arabam olsa dahi 5 km'lik yolu bile yururum veya bisikletle giderim. Ikisi de yoksa otobuse binerim. Araba hem dogaya hem de cebe zararli.
Bisiklet çok iyi icat, ama kızla bisiklet sürmek ne kadar mantıklı bilemem, ben her gün bisiklet kullanırım şahsen.

Hocam zaten evlenecek değilim o kızlarla. Genciz boş boş duruyoruz evde bir sürü fırsat var kaçırıp gidiyoruz arabasızlık ve evsizlikten.

O kızlarla evleneceğimi söylemedim zaten.

Anladigim kadariyla sirf kari kizla gezeyim kafasindasiniz. Oyle biri iseniz arabanizin olmasi babanizin maddi durumuna bagli zaten. Kari kizla gezeyim, gencim kafasindaki adam zaten sansli degilse kendi arabasina sahip olamaz.

Bisiklet çok iyi icat, ama kızla bisiklet sürmek ne kadar mantıklı bilemem, ben her gün bisiklet kullanırım şahsen.

Ben bir kizi arabamda gezdirmezdim cok ciddi dusunmuyorsam. Para yediremem kimseye. Para yediren adam araba sahibi de olamaz zaten. Bisikletle gidip kilitleyip kizla yuruyebilir mesela/ Toplu tasima kullanabilir. Ha parasi varsa araba alir onu da kullanir asla karisamam ama kizlarla gezerek araba sahibi olunmaz. En azindan bir araba sahibi olana dek onun icin cabalamak gerekiyor. Araba sahibi olmak icin caba gostermeyip, evde yatip, kizlarla gezme hayali kurup arabam yok diye aglamak sacma.

Ha bu arkadas oyle midir tabii ki bilemem. Herkes farkli hayatlar yasiyor. Sadece dusunce belirttim.

Ayrica ben bir baba olsam ogluma arabami verirdim ama kizlarla dolasmasi icin degil. Ve tabii diger konularda da hak etmesi gerekir.

Anladigim kadariyla sirf kari kizla gezeyim kafasindasiniz. Oyle biri iseniz arabanizin olmasi babanizin maddi durumuna bagli zaten. Kari kizla gezeyim, gencim kafasindaki adam zaten sansli degilse kendi arabasina sahip olamaz.

Ben bir kizi arabamda gezdirmezdim cok ciddi dusunmuyorsam. Para yediremem kimseye. Para yediren adam araba sahibi de olamaz zaten. Bisikletle gidip kilitleyip kizla yuruyebilir mesela/ Toplu tasima kullanabilir. Ha parasi varsa araba alir onu da kullanir asla karisamam ama kizlarla gezerek araba sahibi olunmaz. En azindan bir araba sahibi olana dek onun icin cabalamak gerekiyor. Araba sahibi olmak icin caba gostermeyip, evde yatip, kizlarla gezme hayali kurup arabam yok diye aglamak sacma.

Ha bu arkadas oyle midir tabii ki bilemem. Herkes farkli hayatlar yasiyor. Sadece dusunce belirttim.

Ayrica ben bir baba olsam ogluma arabami verirdim ama kizlarla dolasmasi icin degil. Ve tabii diger konularda da hak etmesi gerekir.
Haklısınız, iki gün sonra kekonun birine verme ihtimali olan bir kız için benzin yakamam. Ama ciddiyse olur.

Şimdi olay anladığım kadarıyla takılmalık kız için araba istemek. Anlamadığım nokta şu neden sırf takılmalık da olsa sırf karı kız için araba sahibi olmak istemen. Benim şahsi görüşüm şu şekilde; tamamen saçmalıktan ibaret bir düşünce bu, gündelik de olsa takılmalık da olsa sırf birileri için bir şeylerin sahibi olma düşüncesi bana çok saçma geliyor. Karı kız düşürmek için araba sahibi olma hayali yerine, hayatını düzene sokmaya kendini adayabilirsin. Karı kızın peşinde koşacağım diye araba sahibi olmak istemek mantıksız bir düşünce. Bunun yerine kendim için arabayı istiyorum ama babam vermiyor daha mantıklı bir düşünce olabilir ya da kendi arabamı kendim için almak istiyorum vs. Ha babanın arabası var ve vermiyor ise bu duruma kimse itiraz edemez. Benim arabam yok ve hiçbir zaman arabam olmadığı için karı kızı unutayım diye bir düşünceye girişmedim. Sana tavsiyem her şeyden ziyade boş ver karıyı kızı. Keyfine bak hocam. Hiçbir şey için ağzımızın tadını bozmaya değmez.

Boş durma sende hocam. Çalış evin ihtiyacına destek ol. Tanışmak içinde illa araba gerekli değil. Binin otobüse sinemaya gidin, yemek yiyin, gratis gezin.
Dostum siz çok komiksiniz hepiniz.

Haklısınız, iki gün sonra kekonun birine verme ihtimali olan bir kız için benzin yakamam. Ama ciddiyse olur.
Sizi ne ile besliyorlar dostum?

Peder arabayı vermiyor. Anlamadım gitti kötü kötü arabalarla uzun yol yaptım ben hala güvenmiyor.

Bir kızla buluşacaksın yaş olmuş bilmem kaç. Otobüse bin de diyemiyorsun artık çoğu şey maddiayata baktığından haliyle senden araba bekliyor. Bir sürü buluşma fırsatı kaçırıyorum.

Ayrı bir yaşadığın yer olmaması da kötü. Kıza bana gel kahve içelim diyemiyorsun. Bir ev kiralamaya çalışıyorsun sonra kız ekiyor paran boşa gidiyor :d

Yani aile evinde kalıyorsan bir de araban yoksa ilişki işini unutalım o zaman yavaştan.
Yanlis kisilerle takiliyorsun baskan, mevzu tamamen o.

Kiralari biriktir, araba al. Calisiyorsan Allah bereketiyle kazandirsin.

Boyle konulari cok seviyorum, engel listeme inci gibi insanlar kazandiriyorlar.