İlaç aldım, doktora gittim ilaç verdi gönderdi her seferinde. Meretin ameliyatı falan da yok ki olup kurtulayım. Geriye bir tek psikolojik kalıyor ondan da emin değilim. Bine bine mi yeneceğim? Arkadaşlar bine bine yeniliyor olsa kendimi bildim bileli var bu meret bir şekilde geçmesi lazım değil miydi? Cevaplarsanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
İlaç aldım, doktora gittim ilaç verdi gönderdi her seferinde. Meretin ameliyatı falan da yok ki olup kurtulayım. Geriye bir tek psikolojik kalıyor ondan da emin değilim. Bine bine mi yeneceğim? Arkadaşlar bine bine yeniliyor olsa kendimi bildim bileli var bu meret bir şekilde geçmesi lazım değil miydi? Cevaplarsanız sevinirim.
Araçtan dışarıya doğru uzak kısımlara doğru bak. Yakına bakarsan daha çok miden bulanır. Arada midem bulandığında böyle yapıyorum.
KineStop: Car sickness aid - Apps on Google Play
Goodbye travel sickness, read in the car and feel good with vehicle motion cues
Bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
Maalesef, tedavisi yok. Mümkün olduğunca sallantının az olduğu bölüme oturun. Odağınızı araç içi yerine uzak noktalara ayarlayın. Molalar verin. Nefes egzersizleri yapın. Birde antihistaminik ilaçlar var ki doktorunuz yazmış sizin de söylediğiniz gibi. Kullanabilirsiniz.
Son olarak yanınızda bulundurun(!)
Arabayı sürerken falan gram bulanmıyor da, arkada sohbet muhabbet uzun yolsa çekilmiyor önde oturup Full yolu izlemeye çalışın.
Ya arkadaşlar 10 dakikalık yola dayanamıyorum. Daha şehir dışına çıkamadım. Uzak semtlere zor gidiyorum. Durum vahim anlayacağınız. E tabii yeni varmadım farkına ama konuyu buraya açmak geldi içimden..
Bu arada poşete patladım
İlaçlar işe yaramadı maalesef. Eklemeyi unutmuşum. O yüzden gönderdi demiştim aslında.Maalesef, tedavisi yok. Mümkün olduğunca sallantının az olduğu bölüme oturun. Odağınızı araç içi yerine uzak noktalara ayarlayın. Molalar verin. Nefes egzersizleri yapın. Birde antihistaminik ilaçlar var ki doktorunuz yazmış sizin de söylediğiniz gibi. Kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 75881
Bu arada poşete patladım
Kafayı camdan çıkartıyorum ama o da otobüslerde mümkün değil. Hadi diyelim mümkün olsun, o da bir yere kadar götürüyor. 5 dklik dayanacaksam 10 dkye zor dayanıyorum.Araçtan dışarıya doğru uzak kısımlara doğru bak. Yakına bakarsan daha çok miden bulanır. Arada midem bulandığında böyle yapıyorum.
İflah olacağını sanmıyorum be hocam. Ama denerim.