Kesinlikle bu aracı acil başka bir firmaya götürülüp bakılması gerekiyor. %99 satıcının seçtiği Exper'e girdi veya çevresindeki bir Exper'e girdi araç. Tanıdık olmama ihtimali %1.

Hocam bakın hiçbir Exper size sigorta şişirmesi demez. Böyle bir şey mümkün değil. Hiçbir sigorta şirketi, size fazla para vermek için kapıda beklemiyor. Eğer daha önce kazaya karışıp, kaskodan yaptırmak isteyen olursa nerelere kadar bakıyorlar kendileri biliyor. Benim kazada olan sağ kapımın üstünde hafif çizik var diye o kapıyı ödememek için bin bahane attılar. Yok çizik var yok zaten bu kapı sürtmüş yok şöyle yok böyle oldu diye gerçekten ağzım kurudu laf dalışına girerken. Bir sigorta şirketi hiçbir şekilde şişirme yapmaz. Tek çıkar yolu tanıdık sanayi ustan vardı fiyatları şişirir o da öyle 20-30 bin değil he 2 bin 5 bin en en fazla. Bunu çok yakın arkadaşım da yapmıştı. Tanıdık ustaya götürdü fazla yazdırmıştı o parayı cebe atmıştı. Fakat öyle 20 bin fazla yazayım 30 bin yazayım derseniz sigorta şirketi kapınıza gelir hayırdır ne oluyor diye.

İkincisi bu araca bu 80 bin ₺ ödeme yapılmış veya servise girmiş araba. Hadi diyelim adamların dediği gibi sigorta şişirmesi olsun, bu Exper nereye para ödedi? Araca gelip baktığında nasıl 80 binlik bir ücret tutar deyip 80 bin ödedi? Bu galericinin anlattığına göre arabada hiçbir kaza yok ama sigorta para ödedi öyle mi? Geçsinler bu işi.

Son olarak araç tamponlardan hasar yemiş ve değişmiş, tampon da plastik aksam olduğu için Exper'ler oraya bakmıyor. Tampon zaten plastik ve önemsiz bir parça ve değişen boyalı olarak söylenmiyor. Araç hep aksesuar kısımlardan hasar almış büyük ihtimal bunu diyor değişeni yok diye. Sizin de öyle kafanız karışmış olabilir. Ancak böyle olmuş olabilir zaten kaza parçaları da Full plastik parçalar.

Bana da öyle geldi. Fakat adam bir Exper'e daha para verir ise konu sahibi boşa uğraşmış olacak. Kurumsal Exper yani sonuçta. Sigorta şişirmesi diyemez ki.

Özellikle kaput, bagaj ve çamurluk vidalarının fotoğraflarını atar mısınız? Atarken aracın rengini de belirtirseniz sevinirim. @ByGhost

Benim anlamadığım bir şey var bu araçta hiçbir şey değişmemiş ama bir kaza olmuş. Bu kazayı nasıl onardı bunlar? Boya yok değişen yok ortada bir kaza olmuş hadi sigorta şişirdi diyelim ki böyle bir şey pek mümkün de değil. Ben mi gece gece anlamadım olayı bilmiyorum ama mantıksızlık yok mu? Ayrıca 80 bin o araç için bir şey değil ama benim kafam yatmadı.
Arkada aksesuarlar var hocam araçta yetkili serviste takılmış o değişmiş öyle dedi Exper yani tamponu korumak amaçlı aksesuarlar takılmış o değişmiş islicilik falan 40'a yakın masraf çıkmış Exper raporunuda atarım yarın.

Bana da öyle geldi. Fakat adam bir Exper'e daha para verir ise konu sahibi boşa uğraşmış olacak. Kurumsal Exper yani sonuçta. Sigorta şişirmesi diyemez ki.

Özellikle kaput, bagaj ve çamurluk vidalarının fotoğraflarını atar mısınız? Atarken aracın rengini de belirtirseniz sevinirim. @ByGhost
Tabi hocam yarın sabah atsam olur mu birde bu tucsonlarda nerden bakabilirim bu dediklerinizi

Raporlar bu şekil boyalı olduğunu bizde biliyoruz arka tamponun sadece değişen olmasın yeter satarken zaten ilanı arka tampon boyalı girmeye gerek yok

Dosya Ekleri

• IMG_20241205_000023.webp
    IMG_20241205_000023.webp
    541,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20241205_000002.webp
    IMG_20241205_000002.webp
    287,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20241204_235945.webp
    IMG_20241204_235945.webp
    433,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20241204_235929.webp
    IMG_20241204_235929.webp
    691,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20241204_235915.webp
    IMG_20241204_235915.webp
    373,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Arkada aksesuarlar var hocam araçta yetkili serviste takılmış o değişmiş öyle dedi Exper yani tamponu korumak amaçlı aksesuarlar takılmış o değişmiş islicilik falan 40'a yakın masraf çıkmış Exper raporunuda atarım yarın.
Tamam o zaman bir problem olmaz. Tampon sök tak en kötü 3 bin alıyorlardı zaten ne oldu bilmiyorum son durum.
Raporlar bu şekil boyalı olduğunu bizde biliyoruz arka tamponun sadece değişen olmasın yeter satarken zaten ilanı arka tampon boyalı girmeye gerek yok
Tampon değişse de bu değer kaybına veya herhangi bir soruna teşkil etmiyor, herhangi bir yerde de yazmıyor zaten plastik parça. Boyalı olmasındansa değişmesi daha iyi zaten. Okey o zaman şimdi oldu. Aracınızda bir problem yok o zaman güle güle binin hayırlı olsun.

Tamam o zaman bir problem olmaz. Tampon sök tak en kötü 3 bin alıyorlardı zaten ne oldu bilmiyorum son durum.

Tampon değişse de bu değer kaybına veya herhangi bir soruna teşkil etmiyor, herhangi bir yerde de yazmıyor zaten plastik parça. Boyalı olmasındansa değişmesi daha iyi zaten. Okey o zaman şimdi oldu. Aracınızda bir problem yok o zaman güle güle binin hayırlı olsun.

Çok sağ olun sizi de uğraştırdım içim rahatladı vallahi.