Trendyol'dan bilmem kaç bin liralık alışveriş yaptım bir kez olsun kargoyla ilgili problem yaşamadık. Hep aras getiriyor. Gidip de tatil günü sipariş verirsen arada kaynar siparişin.

Aynı gün parfüm de aldım ve aynı hafta geldi? Ne alaka tatil olmasıyla?

Allah Trendyol'dan, Aras Kargo'dan, Trendyol Express'ten korusun...

Aras Kargo çalışanları zaten salmış, ne güvenlik numarası sorarlar, ne teslimatı düzgün gerçekleştirirler, ne zaman uyar, Trendyol Express kapımı çalmaz kuryesi kargomu asansörün oraya fırlatır, müşteri hizmetlerini ararım yukarıdan birini bağlarlar kadın bana "beyefendi lütfen şikayet açmadan önce kargonuzu apartmanın içinde arayın" der, bir daha 10 liralık alışveriş bile yapmam.

Birkaç ay Aras kargonun genel merkezinde deneyim yaşamış biri olarak kesinlikle önermiyorum. Mümkünse Aras'tan kaçın.

23 Nisan'da aldığım kargo hâlâ yaşadığım şehre gelemedi ve tahmini teslimat 1 hafta sonra. Siz siz olun zora düşmedikçe kullanmayın bunları.
Yo gayet de iyi.

23 Nisan'da aldığım kargo hâlâ yaşadığım şehre gelemedi ve tahmini teslimat 1 hafta sonra. Siz siz olun zora düşmedikçe kullanmayın bunları.
Aradan pazar günlerini çıkarırsak zaten neredeyse 4-5 gün olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
@4319, Kolay Gelsin cidden çok sağlam kargo firması. Yaptığı ve getirdiği özelliklerle diğer kargo firmalarına da ders olmuş oldu ve onlar da yapmaya başladı.