Yer
Haddonfield, Illinois
Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum. Birkaç rehber izledim taşlar yerine oturdu. Özellikle bilmem gerekenler neler? Şu an envanterim çöplük gibi, hâlâ neyi geri dönüştürüp neyi satmam gerektiğini ve neyi bekletmem gerektiğini anlamadım. Çok fazla item var. Bir de bu parayı biz ne için kullanacağız? Sadece satıcılardan bir şeyler almak için mi? E onları kendimiz de craftlayabiliyoruz. Aklımda deli sorular.

Son düzenleme:
Ben de yeni başladım sayılır, 10 saat oldu, parayı envanteri genişletmeye harcıyorum şu an. Pembe / mavi renk malzemeler duruyor kalan işe yaramaz gördüklerimi satıyorum veya dönüştürüp temel malzeme olarak tutuyorum ( kablo, metal vs. )

Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum. Birkaç rehber izledim taşlar yerine oturdu. Özellikle bilmem gerekenler neler? Şu an envanterim çöplük gibi, hâlâ neyi geri dönüştürüp neyi satmam gerektiğini ve neyi bekletmem gerektiğini anlamadım. Çok fazla item var. Bir de bu parayı biz ne için kullanacağız? Sadece satıcılardan bir şeyler almak için mi? E onları kendimiz de craftlayabiliyoruz. Aklımda deli sorular.

Build'ine uymayan bütün itemler çöp.
Çöpleri satma, geri dönüştür craft malzemesi çok daha değerli.
Para sadece satıcıdaki iyi roll itemleri almak için lazım.
Asıl güç Craft'tan geliyor.
Yüksek roll ve nadir modları tut, geri kalanları erit.
Kısa ve öz mantık bu gibi hissettim ben.

hocam dc adresiniz var mı bir şey sormak istiyorum da