• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Arch Linux Blueman-Manager: Bağlantı Başarısız: Kayıtlı ses uç noktası yok hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14356
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 140
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

14356

Uzman
Makaleler
3

Bu hatayı nasıl çözerim? Pavucontrol PulseAudio mu yoksa Blueman ile mi alakalı bir sorun çözemedim.

Kod:
sudo pacman -S pulseaudio pulseaudio-bluetooth bluez bluez-utils
sudo systemctl restart bluetooth
pulseaudio -k
pulseaudio --start
Karşınıza çakışan uygulamalar gelirse, kaldırın. Halen çözemedim. Hyprland için hangi paketlerin yüklenmesi gerektiğini...

Son düzenleme:
Tam tersine o sorun çıkarıyor gibi geldi bana yukarıdaki kodlarla sorunu çözdüm.
Pipewire tek başına PulseAudio'dan çok daha iyidir. Muhtemelen paketleri yanlış ayarladınız, yoksa Pipewire'ın endpoint oluşturma konusunda bir problemi yok.

Pipewire tek başına PulseAudio'dan çok daha iyidir. Muhtemelen paketleri yanlış ayarladınız, yoksa Pipewire'ın endpoint oluşturma konusunda bir problemi yok.
Olabilir zaten Hyprland paket ayarını bir türlü çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…