Crack oynanır hocam. Neden oynanmasın ki? Ben zaten oyunlarlarımı hep crack oynarım.
Detaylar
Kim cevapladı?Aynen. Lutris ile oraya ekleyeceksin.Crack oynanır hocam. Neden oynanmasın ki? Ben zaten oyunlarlarımı hep crack oynarım.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam ben bir türlü başaramadım. Linux kötü yola karşı herhalde. Hata alıyorum sürekli. Bu arada kardeşimin Laptop'ına kolaycı 3. parti Stadew indirdim ancak kendime bi' tane Elden Rİng'i indiremedim. Sorunun sebebinide anlamadım.Crack oynanır hocam. Neden oynanmasın ki? Ben zaten oyunlarlarımı hep crack oynarım.
.exe veya .msi bir dosya dener misin? Onlar sanırım daha kolay oluyordu.Hocam ben bir türlü başaramadım. Linux kötü yola karşı herhalde. Hata alıyorum sürekli. Bu arada kardeşimin Laptop'ına kolaycı 3. parti Stadew indirdim ancak kendime bi' tane Elden Rİng'i indiremedim. Sorunun sebebinide anlamadım.
Eki Görüntüle 87654
Kurulum için başka Wine sürümü lazım olabilir hocam yada config. Bu oyundan ziyada oyunu kurmak için sorun çıkartıyor. Ben de direkt kurulmuş halleri var. Açılıyor.Hocam ben bir türlü başaramadım. Linux kötü yola karşı herhalde. Hata alıyorum sürekli. Bu arada kardeşimin Laptop'ına kolaycı 3. parti Stadew indirdim ancak kendime bi' tane Elden Rİng'i indiremedim. Sorunun sebebinide anlamadım.
Eki Görüntüle 87654
Geraltın kılıcı
Üstün
Gnome'un dosya yöneticisi anlamadım..exe veya .msi bir dosya dener misin? Onlar sanırım daha kolay oluyordu.
Bu arada .exe dosyasından indirmeye çalışıyorum. En başta klasör "F" ile beraber adlandırılmıştı. Bende "C" yaptım. Kardeşimin Laptop'ında da bu hatayı almıştım. Orada bu durumu çözdüm ancak burada yok olmadı..exe veya .msi bir dosya dener misin? Onlar sanırım daha kolay oluyordu.
Kurulum için başka Wine sürümü lazım olabilir hocam yada config. Bu oyundan ziyada oyunu kurmak için sorun çıkartıyor. Ben de direkt kurulmuş halleri var. Açılıyor.
Lutris’ten ".exe" uzantılı oyun dosyalarını indir diyerek oyunu indirmeye çalışıyorum ancak işe yaramıyor. Onun yerine hata veriyor.
- Geraltın kılıcı
- oyun
- Forum: Diğer Yazılımlar
Hocam tam olarak nasıl yapabilirim?Kurulum için başka Wine sürümü lazım olabilir hocam yada config. Bu oyundan ziyada oyunu kurmak için sorun çıkartıyor. Ben de direkt kurulmuş halleri var. Açılıyor.
Wine yada başka bir şeyden denemedim hiç. Windows sanal makine ile denemiştim. Öyle kurdum. VirtualBox'ın çift taraflı paylaşma özelliği vardı. Sanal makine üzerinden kurmuştum ama belki Wine temelli de çözüm vardır.Gnome'un dosya yöneticisi anlamadım.
Bu arada .exe dosyasından indirmeye çalışıyorum. En başta klasör "F" ile beraber adlandırılmıştı. Bende "C" yaptım. Kardeşimin Laptop'ında da bu hatayı almıştım. Orada bu durumu çözdüm ancak burada yok olmadı.
Lutris’ten ".exe" uzantılı oyun dosyalarını indir diyerek oyunu indirmeye çalışıyorum ancak işe yaramıyor. Onun yerine hata veriyor.
![]()
- Geraltın kılıcı
- oyun
Hocam tam olarak nasıl yapabilirim?
- Makaleler
- 1
Benim bir presibim var, oyunlara DRM koyan firmalarin oyunlarini almiyorum su anda GOG'dan alinmis bircok oyunum var. Zaten hepsi cok iyi calisiyor Linux'ta. Tabi haliyle bircok da crackli oyunum var oynayabiliyorum cogunu.Gnome'un dosya yöneticisi anlamadım.
Bu arada .exe dosyasından indirmeye çalışıyorum. En başta klasör "F" ile beraber adlandırılmıştı. Bende "C" yaptım. Kardeşimin Laptop'ında da bu hatayı almıştım. Orada bu durumu çözdüm ancak burada yok olmadı.
![]()
- Geraltın kılıcı
- oyun
Hocam tam olarak nasıl yapabilirim?
Benim de artık tek prensibim vardır. Oyunu beleş buluyorsan oyna. Virüslüyse wineprefix'i silBenim bir presibim var, oyunlara DRM koyan firmalarin oyunlarini almiyorum su anda GOG'dan alinmis bircok oyunum var. Zaten hepsi cok iyi calisiyor Linux'ta. Tabi haliyle bircok da crackli oyunum var oynayabiliyorum cogunu.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam çok uzun süredir bir siteyi kullanıyorum. Genelde güncel ve güvenilir oyunlar yayınlıyorlar. Ancak Linux'ta bazen .exe uzantıları hata veriyor. Mesela CP77'de bunu yaşamamıştım.Benim bir presibim var, oyunlara DRM koyan firmalarin oyunlarini almiyorum su anda GOG'dan alinmis bircok oyunum var. Zaten hepsi cok iyi calisiyor Linux'ta. Tabi haliyle bircok da crackli oyunum var oynayabiliyorum cogunu.
Son düzenleyen: Moderatör: