Ubuntu tabanlı dağıtımlara iyi diyen birisi Linux hakkında konuşmasını/ilgilenmesini tercih etmem.
Linux Mint, gayet güzel Linux felsefesine uyuyor ve iyi bir dağıtım. Flatpak ile gayet güncel uygulama paketleri alabiliyor ve kullanması kolay. Bir insan Ubuntu iyi de diyebilir. Tercihtir, birçok kişi çalışan bozulmayan bir şey arıyor. Sizin yazdığınızdan anladığım, Arch kullanamayan ezikmiş gibi konuşuyorsunuz.

Ubuntu tabanlı dağıtımlara iyi diyen birisi Linux hakkında konuşmasını/ilgilenmesini tercih etmem. Ubuntu Linux felsefesine uymaz, gerek bugları ile vs. Pacman'nin hızını görmedin galiba Fedora ile kıyasladığında Fedora'nın Arch'dan iyi olan stabilliği sadece başka bir şey yok. Ubuntu'yu söylemiyorum zaten.

Bana gayet güzel geliyor. Kaç yıl boyunca kullandım, hiç sıkıntı yaşamadım. Aslında sizin gibi Arch hayranlarının Linux ile ilgilenmemesini isterim ben şahsen.

Son düzenleme:
Ubuntu tabanlı dağıtımlara iyi diyen birisi Linux hakkında konuşmasını/ilgilenmesini tercih etmem. Ubuntu Linux felsefesine uymaz, gerek bugları ile vs. Pacman'nin hızını görmedin galiba Fedora ile kıyasladığında Fedora'nın Arch'dan iyi olan stabilliği sadece başka bir şey yok. Ubuntu'yu söylemiyorum zaten.
Canonical şirketi kapayın kardeşim "felsefeye" uymuyorsunuz, Ubuntu kullanan milyonlarca kişi de silsin distrosunu.

Fedora ev kullanıcısı için çok kötü yani. Çok şişik bir dağıtım, içinde her şey yüklü geliyor. Daha çok Enterprise işletim sistemi. Arch daha iyi Fedora'dan.
Hocam şu anda Laptop'a Fedora kurdum. Ev kullanıcısı için Workstation sürümü harika. Ayrıca Arch ve kullancısı? Adam nasıl kuracağını biliyor mu?