Hu tao Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 618 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 291 Yer Teyvat 14 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Arch Linux kurdum, manuel şekilde kurulum sonrası "pacman -s program ismi" yazıp "e" dedikten sonra hemen hata diyor: /etc/host.conf /etc/host.conf Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2024
Arkadaşlar Arch Linux kurdum, manuel şekilde kurulum sonrası "pacman -s program ismi" yazıp "e" dedikten sonra hemen hata diyor: /etc/host.conf /etc/host.conf
Çözüm Qnix 14 Eylül 2024 Hu tao dedi: Bir rehbere baktım, yanlış yazmışım o zaman. Host. Conf ve hosts. Conf'a ne yazmalıyım? Yine hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Öncelikle host.conf'a eklediğiniz satırları kaldırın. Ardından /etc/hosts dosyasına şunları girin: Kod: 127.0.0.1 localhost ::1 localhost 127.0.1.1 ayberkofpc.localdomain ayberkofpc Girdikten sonra, kontrol etmemiz için metin editörünüzle dosyayı kaydettiğiniz zaman resmini çekip atabilir, ya da cat /etc/hosts komutunun çıktısını paylaşabilirsiniz.
Hu tao dedi: Bir rehbere baktım, yanlış yazmışım o zaman. Host. Conf ve hosts. Conf'a ne yazmalıyım? Yine hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Öncelikle host.conf'a eklediğiniz satırları kaldırın. Ardından /etc/hosts dosyasına şunları girin: Kod: 127.0.0.1 localhost ::1 localhost 127.0.1.1 ayberkofpc.localdomain ayberkofpc Girdikten sonra, kontrol etmemiz için metin editörünüzle dosyayı kaydettiğiniz zaman resmini çekip atabilir, ya da cat /etc/hosts komutunun çıktısını paylaşabilirsiniz.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.168 Çözümler 11 Beğeniler 1.498 Yer mt_boot.c 14 Eylül 2024 #31 Hu tao dedi: Kablosuz. Genişletmek için tıkla... iwctl yazınca ne çıkıyor? Artı 0 Eksi
Qnix Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 640 Makaleler 4 Çözümler 48 Beğeniler 663 14 Eylül 2024 #32 Hu tao dedi: Kablosuz. Genişletmek için tıkla... 1-İnternete nmtui ile mi bağlandınız? 2-Wifi kartınız nedir? Artı 0 Eksi
Hu tao dedi: Kablosuz. Genişletmek için tıkla... 1-İnternete nmtui ile mi bağlandınız? 2-Wifi kartınız nedir?
KS KS Hu tao Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 618 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 291 Yer Teyvat 14 Eylül 2024 #33 Qnix dedi: 1-İnternete nmtui ile mi bağlandınız? 2-Wi-Fi kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... NetworkManager'i yeniden kurdum nmtui ile yeniden bağlandım düzeldi hocam, çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Qnix dedi: 1-İnternete nmtui ile mi bağlandınız? 2-Wi-Fi kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... NetworkManager'i yeniden kurdum nmtui ile yeniden bağlandım düzeldi hocam, çok teşekkürler