1 14083 Deneyimli Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 739 20 Aralık 2024 #1 Monophony kurmaya çalışıyorum ama AUR'dan yükleyince hiçbir şekilde açılmıyor, snapten yükleyince ise aşırı kararsız çalışıyor. Ne yapmam gerek?
Monophony kurmaya çalışıyorum ama AUR'dan yükleyince hiçbir şekilde açılmıyor, snapten yükleyince ise aşırı kararsız çalışıyor. Ne yapmam gerek?
Çözüm 2 2 29 20 Aralık 2024 14083 dedi: Monophony kurmaya çalışıyorum ama AUR'dan yükleyince hiçbir şekilde açılmıyor, snapten yükleyince ise aşırı kararsız çalışıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Zehkira / Monophony · GitLab Linux app for streaming music from YouTube Music. gitlab.com Burdan kurmayi dene. Sorun Arch'dan ziyade program bence fakat official dagitims ekli de flatpak sanirim.
14083 dedi: Monophony kurmaya çalışıyorum ama AUR'dan yükleyince hiçbir şekilde açılmıyor, snapten yükleyince ise aşırı kararsız çalışıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Zehkira / Monophony · GitLab Linux app for streaming music from YouTube Music. gitlab.com Burdan kurmayi dene. Sorun Arch'dan ziyade program bence fakat official dagitims ekli de flatpak sanirim.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.953 20 Aralık 2024 #2 14083 dedi: Monophony kurmaya çalışıyorum ama AUR'dan yükleyince hiçbir şekilde açılmıyor, snapten yükleyince ise aşırı kararsız çalışıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Zehkira / Monophony · GitLab Linux app for streaming music from YouTube Music. gitlab.com Burdan kurmayi dene. Sorun Arch'dan ziyade program bence fakat official dagitims ekli de flatpak sanirim. Artı 1 Eksi Çözüm
14083 dedi: Monophony kurmaya çalışıyorum ama AUR'dan yükleyince hiçbir şekilde açılmıyor, snapten yükleyince ise aşırı kararsız çalışıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Zehkira / Monophony · GitLab Linux app for streaming music from YouTube Music. gitlab.com Burdan kurmayi dene. Sorun Arch'dan ziyade program bence fakat official dagitims ekli de flatpak sanirim.
KS KS 1 14083 Deneyimli Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 739 20 Aralık 2024 #3 29 dedi: Zehkira / Monophony · GitLab Linux app for streaming music from YouTube Music. gitlab.com Burdan kurmayi dene. Sorun Arch'dan ziyade program bence fakat official dagitims ekli de flatpak sanirim. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
29 dedi: Zehkira / Monophony · GitLab Linux app for streaming music from YouTube Music. gitlab.com Burdan kurmayi dene. Sorun Arch'dan ziyade program bence fakat official dagitims ekli de flatpak sanirim. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 21 Aralık 2024 #4 14083 dedi: Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne? Açıldı mı? Artı 0 Eksi
KS KS 1 14083 Deneyimli Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 739 21 Aralık 2024 #5 AMG GOAT dedi: Sonuç ne? Açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Açıldı. Teşekkür Ederim. Artı 0 Eksi