Çözüldü Arch Linux opacitty ayarı nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, Arch Linux Hyprland kullanıyorum ve ekran görüntüsündeki opacitty ayarını ne kadar değiştirsem de uygulama üzerinde değişiklik olmuyor. Nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 240921_11h17m34s_screenshot.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Spesifik birkaç uygulama için mi yapmak istiyorsunuz, yoksa bütün pencereler için mi?

Bu arada kuralı uyguladığınız uygulamaları yeniden başlatana kadar ayar geçerli olmaz, onu da belirteyim.

Son düzenleme:
Spesifik birkaç uygulama için mi yapmak istiyorsunuz, yoksa bütün pencereler için mi?

Bu arada kuralı uyguladığınız uygulamaları yeniden başlatana kadar ayar geçerli olmaz, onu da belirteyim.

Spesifik bir uygulama için. Visual Studio Code için yapacağım ve uygulamayı yeniden başlattım hatta acaba PC'yi mi yeniden başlatmam gerek dedim. Sonuç değişmedi.

Spesifik bir uygulama için. Visual Studio Code için yapacağım ve uygulamayı yeniden başlattım hatta acaba PC'yi mi yeniden başlatmam gerek dedim. Sonuç değişmedi.
Uygulamayı native olarak wayland ile başlatmayı deneyebilirsiniz, Terminaliniz üzerinde çalıştırın:

code --ozeone-platform=wayland --enable-features=WaylandWindowDecorations

Bu arada opacity kuralını uyguladığınız diğer uygulamalarda ayar çalışıyor mu? Bunu da belirtin.

Dediğiniz şekilde çalıştırdım. Sorun çözülmedi. Ayrıca diğer uygulamalarda bu ayar çalışıyor.

VSCode açıkken terminalinize hyprctl clients komutunu girip çıktısını paylaşabilir misiniz?

VS Code açıkken terminalinize hyprctl clients komutunu girip çıktısını paylaşabilir misiniz?

Tamamdır sorunu çözdüm hyprctl clients çıktısını okuduğunda yanlış kısmı değiştirdiğimi fark ettim. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…