linuxogreniyom
Uzman
VSCode açıkken terminalinizeDediğiniz şekilde çalıştırdım. Sorun çözülmedi. Ayrıca diğer uygulamalarda bu ayar çalışıyor.
hyprctl clients komutunu girip çıktısını paylaşabilir misiniz?Spesifik birkaç uygulama için mi yapmak istiyorsunuz, yoksa bütün pencereler için mi?
Bu arada kuralı uyguladığınız uygulamaları yeniden başlatana kadar ayar geçerli olmaz, onu da belirteyim.
Uygulamayı native olarak wayland ile başlatmayı deneyebilirsiniz, Terminaliniz üzerinde çalıştırın:Spesifik bir uygulama için. Visual Studio Code için yapacağım ve uygulamayı yeniden başlattım hatta acaba PC'yi mi yeniden başlatmam gerek dedim. Sonuç değişmedi.
code --ozeone-platform=wayland --enable-features=WaylandWindowDecorationsDediğiniz şekilde çalıştırdım. Sorun çözülmedi. Ayrıca diğer uygulamalarda bu ayar çalışıyor.Uygulamayı native olarak wayland ile başlatmayı deneyebilirsiniz, Terminaliniz üzerinde çalıştırın:
code --ozeone-platform=wayland --enable-features=WaylandWindowDecorations
Bu arada opacity kuralını uyguladığınız diğer uygulamalarda ayar çalışıyor mu? Bunu da belirtin.
VSCode açıkken terminalinizeDediğiniz şekilde çalıştırdım. Sorun çözülmedi. Ayrıca diğer uygulamalarda bu ayar çalışıyor.
hyprctl clients komutunu girip çıktısını paylaşabilir misiniz?VSCode açıkken terminalinizehyprctl clientskomutunu girip çıktısını paylaşabilir misiniz?
VS Code açıkken terminalinizehyprctl clientskomutunu girip çıktısını paylaşabilir misiniz?