Koneko Toujou
Üstün
Firefox üzerinden Steam'i indirdim fakat .deb uzantılı şekilde indi. Bunu hangi komut ile kurabilirim? Arch'ın paket yöneticisinden değil de Steam'in kendi sitesinden kurulum yapamyı daha güvenli bulduğum için bu yolu izliyorum.
Deb dosyaları Debian ve Debian tabanlı sistemlerde iniyor diye biliyorum. Hiç zorlamayın bence, ben zorladığımda sistemi çökertmiştimdirekt flatpak kurup Steam'i kursanız olmaz mı? Flatpak Arch'ın depolarına göre daha katı oluyor. https://flathub.org/setup/Arch
sudo pacman -S steam firefox Yazmak varken neden böyle uğraşıyorsunuz?sudo pacman -S steam firefoxyazmak varken neden böyle uğraşıyorsunuz?
Dosyanın yüklendiği kaynağı bilmediğim, bilmediğim için de güvenmediğim için bu kadar uğraşıyorum.
Hocam Flatpak'tan dolayı çaldırmanız çok zor. Zaten Pacman paket yöneticisi programları kontrol ederek deposuna yüklerken Flatpak bunlardan daha katı olarak kontrolden geçiriyor. Bilgi almak için aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.Güvenilir olsun hesaplarımı çaldırmayayım yeterli. Onun için uğraşıyorum.
O zaman Linux kullanmayacaksın. Dosyanın kaynağı bu:Dosyanın yüklendiği kaynağı bilmediğim, bilmediğim için de güvenmediğim için bu kadar uğraşıyorum.
Hocam Pacman sanırsam mirror.archlinux.org üzerinden indiriyor. Flatpak ise Flathub'dan indiriyor diye biliyorum.