CPU dene, sıkıntı olursa geri alırsın, sıkıntı derken, sıcaklıklar artıp düşmediği zaman geriye alırsın, tam tersi olursa sıcaklıklar düşerse, senin için daha iyi olur. CPU yaptığında fanlar işlemciye göre çalışır.
Detaylar
Kim cevapladı?furkansama 6
Gelişen
CPU dene, sıkıntı olursa geri alırsın, sıkıntı derken, sıcaklıklar artıp düşmediği zaman geriye alırsın, tam tersi olursa sıcaklıklar düşerse, senin için daha iyi olur. CPU yaptığında fanlar işlemciye göre çalışır.
CPU yaptım hocam deneyip duruma göre dediğiniz gibi ayarlarım.
CPU yaptım hocam deneyip duruma göre dediğiniz gibi ayarlarım.
Fan hub işini pas geçme ama, anakarta çok yüklenmeye gerek yok, fan hub alırsan daha iyi olur.
furkansama 6
Gelişen
Fan hub işini pas geçme ama, anakarta çok yüklenmeye gerek yok, fan hub alırsan daha iyi olur.
İlk fırsatta halledeceğim hocam. PUBG oynuyorum 2K Ultra ayarlar işlemci yer yer 78-79 dereceyi görüyor. Fan ise %40-%60 civarında geziyor. Fan hızını arttırmak lazım gibi görünüyor.
Mobile'ya da Steam, emülatör her neyse, kaynak paketlerinde hata varsa çok sorun yaşarsın. PUBG çok stabil bir oyun değil, PUBG de sorun yaşarsan, başka oyunda sorun yaşamıyorsan, sistemde sorun yok demektir, sorun PUBG de demektir, bu nedenle sistemin başka ayarlarını çok kurcalamayın derim.
furkansama 6
Gelişen
Mobile'ya da Steam, emülatör her neyse, kaynak paketlerinde hata varsa çok sorun yaşarsın. PUBG çok stabil bir oyun değil, PUBG de sorun yaşarsan, başka oyunda sorun yaşamıyorsan, sistemde sorun yok demektir, sorun PUBG de demektir, bu nedenle sistemin başka ayarlarını çok kurcalamayın derim.
Yok hocam herhangi bir ayarıyla oynamadım. Oyun olarak sadece PUBG denedim. Yarın işlemci ve ekran kartı stres testi yapacağım. Sıcaklıklar yüksek gelirse fan ayarını tekrar yapacağım.
Ek olarak mouse Razer Viper V3 Pro kullanıyorum. Mouseyi 8000 Hz ile kullanmaktayım. O da işlemciyi kullanıyor yoruyor biraz.
Kullanır ara sıra takılma yapar.
furkansama 6
Gelişen
Takılma konusunda bir sıkıntı yok. 230 FPS üstü rahatlıkla takılma yapmadan kullanabiliyorum.