Bunlar sakıncalı egzersizler değiller hocam yapmak konusunda rahat olabilirsiniz. En azından ağrılarınızı biraz da olsa hafifletir. Ben ağrıdan gece uyuyamıyordum.Bende kötü yerde olabilir ayağım uyuşuyor basim ağrıyor kolum uyuşuyor doktor ne diyecek merak ediyorum bende de mr sırasında ortaya çıktı ameliyat dememesini çok istiyorum zaten temelim iyi değil YKS'de bu yaz TYT bitiremezsem işim çok zor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1700
Bunlar sakıncalı egzersizler değiller hocam yapmak konusunda rahat olabilirsiniz. En azından ağrılarınızı biraz da olsa hafifletir. Ben ağrıdan gece uyuyamıyordum.
Bende öyle bir ağrı yok arada sırada oluyor 2 gün fazla uyuyunca geçiyor ve uykusuzlukta çok oluyor geçmiş olsun.
Ayrıca yerde sert zeminde yatmayı da deneyebilirsiniz. Ben denediğimden beri artık yerde yatıyorum. Sabahları çok daha dinç kalkıyorum. İlk gece uyurken kemiklerimi esnetiyormuş gibi kıtlama sesleri geliyordu.
İlk başlarda biraz zor gelebilir ama alışınca sert zemin sanki masaj yapıyormuş gibi geliyor. 1 yorgan 1 yastık yatıyorum sırt üstü.
İlk başlarda biraz zor gelebilir ama alışınca sert zemin sanki masaj yapıyormuş gibi geliyor. 1 yorgan 1 yastık yatıyorum sırt üstü.
Eskiden güzeldi de şimdi attığım kulaklık daha güzel gibi.G332 aldım mikrofon iyi , ve rahat 900 tl ye almıştım o zaman bütçeme bunlar yetiyor du g332 iyi bir seçimdi benim için.
Nova 1 o bütçede güzel seçim şu an.Eskiden güzeldi de şimdi attığım kulaklık daha güzel gibi.
Doktor ne diyecek bakıyım da duruma göre hareket ederim.Ayrıca yerde sert zeminde yatmayı da deneyebilirsiniz. Ben denediğimden beri artık yerde yatıyorum. Sabahları çok daha dinç kalkıyorum. İlk gece uyurken kemiklerimi esnetiyormuş gibi kıtlama sesleri geliyordu.
Ve estetikte.
Eskiden düz Arctis 1 almıştım ve dip ses vardı bu yüzden onyargiliyim düz Arctis 1 gibi olmasından tırsıyorum var mı bu kulaklıkta sorun yaşayan?
Nova daha gelişmiş versiyon. Dip ses sorunu duymadım bu seride.
Doktor ne diyecek bakıyım da duruma göre hareket ederim.
Ve estetikte.
Eskiden düz Arctis 1 almıştım ve dip ses vardı bu yüzden onyargiliyim düz Arctis 1 gibi olmasından tırsıyorum var mı bu kulaklıkta sorun yaşayan?
Güven verdi bu.Nova daha gelişmiş versiyon. Dip ses sorunu duymadım bu seride.
Ben aldığım dönem 900 tl'ye g332 ve hyperx vardı ama hyperx zam yedi ve g332 aldım aşşasında rampage falan vardı bi sorun göremedim kulağıma rahat geldi.Eskiden güzeldi de şimdi attığım kulaklık daha güzel gibi.