Bütçe
1700

O fiyata Razer yok.

Yakın olan taş çatlasa 1700 küsure belki bulunur V2 X modeli.

Ama X modeli önermem içinden 7.1 için kod çıkıyor ancak THX için ise 20 dolar istiyor. Yani kendi bedava verdiği ise yetersiz.
Kulaklık iyi ama 7.1'i zayıf.

Bende V2 olanı var oda şimdi 3 küsurlere gelmiş ama kalite.

Ayrıca evet G432'nin tek dezavantajı deri kulaklıklar hem sıcak hem de bir müddet sonra soyuluyor. Kumaş olanları da yan sanayi olarak satılıyor iyi ama tabii ekstra masraf içinden çıksa çok iyi olur muş. Yalnız ses kalite olarak Razer v2'nin altında kalıyor ama o fiyata göre de çok iyi.

O fiyata Razer yok.

Yakın olan taş çatlasa 1700 küsure belki bulunur V2 X modeli.

Ama X modeli önermem içinden 7.1 için kod çıkıyor ancak THX için ise 20 dolar istiyor. Yani kendi bedava verdiği ise yetersiz.
Kulaklık iyi ama 7.1'i zayıf.

Bende V2 olanı var oda şimdi 3 küsurlere gelmiş ama kalite.

Ayrıca evet G432'nin tek dezavantajı deri kulaklıklar hem sıcak hem de bir müddet sonra soyuluyor. Kumaş olanları da yan sanayi olarak satılıyor iyi ama tabii ekstra masraf içinden çıksa çok iyi olur muş. Yalnız ses kalite olarak Razer v2'nin altında kalıyor ama o fiyata göre de çok iyi.

Bende HyperX ve swnnheiser uyumlu geekria kumaş ped var Logitech'e olur mu acaba?

Eski olması pek anlam ifade etmiyor galiba.

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g432-surround-sound-wired-gaming-headset.html 1500 olduğu için daha ucuza da geliyor.

Logitech G102 Lightsync kullanıyorum iki cihazın Logitech olması hoş olur.

o zaman arctis almak daha akıllıca olur.

Hi-Fi sürücü önemli giriş düzey Hi-Fi sürücü önemsiz mi?

@7251

G432 USB giriş uyumluymuş alınmalı mı? Kulaklık eski olduğu için kararsızım.

Yarın sipariş veriyorum ama çok kararsızım.

Son düzenleme:
Logitech G102 Lightsync kullanıyorum iki cihazın Logitech olması hoş olur.

O zaman Arctis almak daha akıllaca olur.

Hi-Fi sürücü önemli giriş düzey Hi-Fi sürücü önemsiz mi?

@7251

G432 USB giriş uyumluymuş alınmalı mı? Kulaklık eski olduğu için kararsızım.

Yarın sipariş veriyorum ama çok kararsızım.

Hocam isterseniz Arctic modeli alın. G432 belki memnun etmeyebilir sizi.

Arctic'den memnun kalmazsanız iade edin Amazon rahat o konuda.

Sonra G432 alırısınız.

@7251 paylaşırım da bugün gelecek demesine rağmen daha kargoya bile verilmedi umarım bugün gelir.

Apple Music ve Spotify deneyeceğim Hi-Fi desteği için Hi-Fi için PC'dend estek gerekmiyor diye biliyorum.