Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
3D çıktı alabilme şansınız var mı ? Ek olarak nrf mi kullanacaksınız?
3D çıktı alabilme şansınız var mı? Ek olarak nrf mi kullanacaksınız?
Daha kullanacağım malzemeleri tam olarak belirlemedim. 3D çıktı alabilme şansım ne yazık ki yok.
IV.MURAT 2
Yetkin
Yapabileceğin maksimum gövde strafor köpükten olur. Ama onda da gövdeyi küçük, bataryayı hafif tutmak lazım. Uçuş süresi yaklaşık 10 dakika civarında falan olacak bir batarya kullanılabilir.Daha kullanacağım malzemeleri tam olarak belirlemedim. 3D çıktı alabilme şansım ne yazık ki yok.
En mantıklısı 3D baskı ama deneme amaçlı strafor da yapılabilir.
Yapabileceğin maksimum gövde strafor köpükten olur. Ama onda da gövdeyi küçük, bataryayı hafif tutmak lazım. Uçuş süresi yaklaşık 10 dakika civarında falan olacak bir batarya kullanılabilir.
En mantıklısı 3D baskı ama deneme amaçlı strafor da yapılabilir.
Hocam 3D baskı yapıp gönderen siteler duymuştum bir aralar onlar nasıldır?
IV.MURAT 2
Yetkin
Genelde fiyatlar çok yüksek oluyor, strafordan prototip yapıp sonra 3d baskıya geçebilirsiniz. Hatta nihai modeli karbon katkılı filament ile basıp daha sağlam yapabilirsiniz.Hocam 3D baskı yapıp gönderen siteler duymuştum bir aralar onlar nasıldır?
Genelde fiyatlar çok yüksek oluyor, strafordan prototip yapıp sonra 3D baskıya geçebilirsiniz. Hatta nihai modeli karbon katkılı filament ile basıp daha sağlam yapabilirsiniz.
Hocam strafora istediğim şekli verebilir miyim bilmiyorum.
IV.MURAT 2
Yetkin
Strafora şekil vermek hepsinden daha kolay, kolay kesiliyor, kolay yapıştırılıyor, hafif. Zaten attığınız linkteki uçak da strafor.Hocam strafora istediğim şekli verebilir miyim bilmiyorum.
Daha kolay şelik vermek için 9v pilin iki ucuca ince ama sağlam bir tel/açık kablo bağlayarak strafor kesici yapabilirsiniz veya maket bıçağını ısıtarak kullanabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
TLOU Left Behind ile Part 2 aynı anda oynanır mı?
- leeEVERETT
-
-
-
-