Loutermilch
Başarılı
Bahsi geçen ürünü 21 Nisan 2023'te Hepsiburada üzerinden 809,90₺'ye satın aldım. Şimdi 1 seneden daha fazla kullanmış biri olarak deneyimlerimi paylaşacağım.
Arkadaşlar ben 78kg birisi olarak sandalyeyi kullanmama rağmen sandalye inanılmaz bir şekilde arkaya yamulup kaldı. Tamam ürünü aşırı itinalı kullanmadım ama bu sağlam olmadığı gerçeğini değiştirmez. Şu an itibariyle asla arkama yaslanamıyorum ve oturduktan yaklaşık yarım saat sonra bel ağrıları başlıyor. Bu ürünü kullanmaya devam etsem fıtık olacağım resmen. Eğer 78 kilonun üstünde biriyseniz tavsiye edemeyeceğim, bende bile bayağı sorun çıkarttı.
İnanılmaz gıcırdama var, otururken kalkarken, hareket ederken gacır gucur sesler çıkıyor. Defalarca vidalarını WD 40 ile yağladım, bayağı azaldı ama yine var. Oturduğunuz kısım aşırı sert ve rahatsız, arkanıza yaslanamıyorsunuz. Plastiği bayağı dandik. Boyun desteği vardı ama elimde kaldı. Direkt otururken kırıldı, yemin ederim sandalyeyi tutup camdan atasım geldi.
Otururken kırılan parçalarının fotoğrafı da altta;
Yükseklik ayarlamanızı sağlayan plastik parça olması lazım, otururken tak diye bir ses geldi bir baktım yere düşmüş.
Kısacası önereceğim bir ürün değil, ucuz olsa da almayın. Gerçekten bilgisayar başında oturmayı çile ediyor. Paraya kıyıp daha iyi bir ürün alabilirsiniz.
İnanılmaz gıcırdama var, otururken kalkarken, hareket ederken gacır gucur sesler çıkıyor. Defalarca vidalarını WD 40 ile yağladım, bayağı azaldı ama yine var. Oturduğunuz kısım aşırı sert ve rahatsız, arkanıza yaslanamıyorsunuz. Plastiği bayağı dandik. Boyun desteği vardı ama elimde kaldı. Direkt otururken kırıldı, yemin ederim sandalyeyi tutup camdan atasım geldi.
Otururken kırılan parçalarının fotoğrafı da altta;
Yükseklik ayarlamanızı sağlayan plastik parça olması lazım, otururken tak diye bir ses geldi bir baktım yere düşmüş.
Kısacası önereceğim bir ürün değil, ucuz olsa da almayın. Gerçekten bilgisayar başında oturmayı çile ediyor. Paraya kıyıp daha iyi bir ürün alabilirsiniz.