B Barisgzl1 Çalışkan Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 49 Beğeniler 3 9 Mart 2026 #1 Arkadaşlar dershaneye gittiğim dönemde sınıf arkadaşım bir kız vardı, sevgili değil normal arkadaştı. Neyse çok değer verirdi bana, 2 dk derse geç kalsam nerdesin diye mesaj atardı, sonra engelledi. Daha haber alamadım, neden olabilir sizce?
Arkadaşlar dershaneye gittiğim dönemde sınıf arkadaşım bir kız vardı, sevgili değil normal arkadaştı. Neyse çok değer verirdi bana, 2 dk derse geç kalsam nerdesin diye mesaj atardı, sonra engelledi. Daha haber alamadım, neden olabilir sizce?
nomad.aka Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer Cedar Hill, Texas 9 Mart 2026 #2 Sevgilisi yüzünden olabilir, tek mantıklı seçenek.
KS KS B Barisgzl1 Çalışkan Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 49 Beğeniler 3 9 Mart 2026 #3 nomad.aka dedi: Sevgilisi yüzünden olabilir, tek mantıklı seçenek. Genişletmek için tıkla... Sevgilisi var mı bilmiyorum hiç bahsetmedi.
nomad.aka dedi: Sevgilisi yüzünden olabilir, tek mantıklı seçenek. Genişletmek için tıkla... Sevgilisi var mı bilmiyorum hiç bahsetmedi.
Ardasan Becerikli Katılım 1 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 60 9 Mart 2026 #4 Başka sebepler de olabilir. Eğer kıracak bir hareket yaptıysanız farkında olmadan bu da bir sebeptir. nomad.aka dedi: Sevgilisi yüzünden olabilir, tek mantıklı seçenek. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2026
Başka sebepler de olabilir. Eğer kıracak bir hareket yaptıysanız farkında olmadan bu da bir sebeptir. nomad.aka dedi: Sevgilisi yüzünden olabilir, tek mantıklı seçenek. Genişletmek için tıkla...
nomad.aka Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer Cedar Hill, Texas 9 Mart 2026 #5 Barisgzl1 dedi: Sevgilisi var mı bilmiyorum hiç bahsetmedi. Genişletmek için tıkla... Yeni yapmış olabilir yeni nesil ilişkilerde erkeklerin kıskançlığı oluyor, o yüzden bütün erkeklerle olan bağlantılarını koparmalarını istiyorlar
Barisgzl1 dedi: Sevgilisi var mı bilmiyorum hiç bahsetmedi. Genişletmek için tıkla... Yeni yapmış olabilir yeni nesil ilişkilerde erkeklerin kıskançlığı oluyor, o yüzden bütün erkeklerle olan bağlantılarını koparmalarını istiyorlar
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 9 Mart 2026 #6 Manita yapmıştır, diğer arkadaşların dediği gibi aklıma benim de bu geldi.
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 915 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 836 Yer İstanbul 10 Mart 2026 #7 Klasik Türk kızı, engelleyince her şey bitti sanar. Boş verin hocam kendi kaybeder.