Uranos

Üstün
Yer
Adana
Bugün 11. sınıfa geçtim, hiç arkadaşımın olmadığını fark ettim. Daha çok dışarı çıkabileceğim okul dışı, tribünden arkadaşlarım ve kuzenlerim var. Sizce arkadaş edinmek için gayret etmeli miyim yoksa böyle iyi mi? Kafa yapıma uyan biri neredeyse hiç yok çünkü.

Bugün 11. sınıfa geçtim, hiç arkadaşımın olmadığını fark ettim. Daha çok dışarı çıkabileceğim okul dışı, tribünden arkadaşlarım ve kuzenlerim var. Sizce arkadaş edinmek için gayret etmeli miyim yoksa böyle iyi mi? Kafa yapıma uyan biri neredeyse hiç yok çünkü.

Nonchalant takılacaksın, bir iki arkadaşın olsun yeter ben erkek arkadaşlarımdan çok kız arkadaşımla takılıyordum hem ihtiyaç hem de bir sevgi aracı olarak kullanıyorum eğer gayret etmezsen ileride yalnız kalırsın ve mutlu olamazsın çünkü bende yaşadım belki kalıplı olmamın verdiği bir egoda vardı tamamen senlik bu durum hiçbir bahanesi olamaz.

Son olarak da çok kafaya takılacak durumlar değil illaki bir arkadaşın olur önemli olan dost bulmak ama o da çok nadiren olur samimi olma hiçkimseyle kolay kolay Türkiye standartlarında evet kız arkadaşı bulmak zor olabilir ama yüzsüz olacaksın ve bu işleri dışarıda yapacaksın yaşıtlarımız pek akıllı değil ben de biliyorum çünkü 2 sene önce 16 yaşımın sonlarında mezun oldum ben.

Son düzenleme: