- Makaleler
- 6
+3000'den fazla memes tarzında bir arşiv var. Ayrıca ISO arşivim de var.
Reddit'te r/DataHoarder gibi, internette nadir bulunabilecek materyalleri depoluyor musunuz hiç? Kendi hayatınızdan bir şey de olabilir. Mesela arkadaş grubunuzla çocukluğunuzda çektiğiniz bir video ya da bilmem ne çizgi filminin Türkçe dublaj bölümleri gibi.
Bende, Cenk Erdem'in Power FM'de zamanında Ekşi Sözlük'te Torrent olarak paylaşılan 2010–2016 arası podcast arşivi var. Radyonun kendi sitesinde yükleniyordu o sıralar.
https://mega.nz/folder/cE9igbCY#1GbLxv0ix8lt72XJmXsyjgCenk Erdem arsivini nereden edinebiliriz acaba? Magnet linkini buldum ama son seeder kayboldu gibi. Teşekkürler
Cok teşekkür ederim! Indirdim, torrenti de 3-4 hafta seedliyorum karma sebeplerinden dolayihttps://mega.nz/folder/cE9igbCY#1GbLxv0ix8lt72XJmXsyjg
Cumartesi sabaha kadar açık tutarım, başka yere kaydetmedim. On yıllar geçse de belli olmaz telif her zaman sıkıntılı.
Eskiden izlediğim çizgi dizleri indirecektim site kapandı. Eskiye özlem duyuyorum şu son 2-3 yıldır oyunlar olsun çizgi filmler olsun gün geçtikçe hayat daha da sıkıyor en prime dönemleri 15-20 sene önce olduğu için mi bilmem.Reddit’te r/DataHoarder gibi, internette nadir bulunabilecek materyalleri depoluyor musunuz hiç? Kendi hayatınızdan bir şey de olabilir. Mesela arkadaş grubunuzla çocukluğunuzda çektiğiniz bir video ya da bilmem ne çizgi filminin Türkçe dublaj bölümleri gibi.
Bende, Cenk Erdem’in Power FM’de zamanında Ekşi Sözlük’te torrent olarak paylaşılan 2010–2016 arası podcast arşivi var. Radyonun kendi sitesinde yükleniyordu o sıralar.
Bendede bu arşiv var. Cenk Erdem'in özellikle radyodaki parodileri efsane. Tüketici hakkı teyze, ormandan gelen, uzaylıların kaçırdığı program, okullu mehmet paşa, seri tatil... Hem bilgisayarımda hemde telefonumda 1561 bölümlük podcast serisini ne zaman moralim bozulsa dinliyorum.Reddit’te r/DataHoarder gibi, internette nadir bulunabilecek materyalleri depoluyor musunuz hiç? Kendi hayatınızdan bir şey de olabilir. Mesela arkadaş grubunuzla çocukluğunuzda çektiğiniz bir video ya da bilmem ne çizgi filminin Türkçe dublaj bölümleri gibi.
Bende, Cenk Erdem’in Power FM’de zamanında Ekşi Sözlük’te torrent olarak paylaşılan 2010–2016 arası podcast arşivi var. Radyonun kendi sitesinde yükleniyordu o sıralar.