Reddit'te r/DataHoarder gibi, internette nadir bulunabilecek materyalleri depoluyor musunuz hiç? Kendi hayatınızdan bir şey de olabilir. Mesela arkadaş grubunuzla çocukluğunuzda çektiğiniz bir video ya da bilmem ne çizgi filminin Türkçe dublaj bölümleri gibi.

Bende, Cenk Erdem'in Power FM'de zamanında Ekşi Sözlük'te Torrent olarak paylaşılan 2010–2016 arası podcast arşivi var. Radyonun kendi sitesinde yükleniyordu o sıralar.

Cenk Erdem arsivini nereden edinebiliriz acaba? Magnet linkini buldum ama son seeder kayboldu gibi. Teşekkürler

ISO dosyalarını, Android cihazlarım için ROM’ları ve birkaç görseli arşivimde tutuyorum.

Reddit’te r/DataHoarder gibi, internette nadir bulunabilecek materyalleri depoluyor musunuz hiç? Kendi hayatınızdan bir şey de olabilir. Mesela arkadaş grubunuzla çocukluğunuzda çektiğiniz bir video ya da bilmem ne çizgi filminin Türkçe dublaj bölümleri gibi.

Bende, Cenk Erdem’in Power FM’de zamanında Ekşi Sözlük’te torrent olarak paylaşılan 2010–2016 arası podcast arşivi var. Radyonun kendi sitesinde yükleniyordu o sıralar.
Eskiden izlediğim çizgi dizleri indirecektim site kapandı. Eskiye özlem duyuyorum şu son 2-3 yıldır oyunlar olsun çizgi filmler olsun gün geçtikçe hayat daha da sıkıyor en prime dönemleri 15-20 sene önce olduğu için mi bilmem.

Orijinal Windows 8 (8.1 değil düz 8) ve Windows 11'in geliştirilme yapısı.

Reddit’te r/DataHoarder gibi, internette nadir bulunabilecek materyalleri depoluyor musunuz hiç? Kendi hayatınızdan bir şey de olabilir. Mesela arkadaş grubunuzla çocukluğunuzda çektiğiniz bir video ya da bilmem ne çizgi filminin Türkçe dublaj bölümleri gibi.

Bende, Cenk Erdem’in Power FM’de zamanında Ekşi Sözlük’te torrent olarak paylaşılan 2010–2016 arası podcast arşivi var. Radyonun kendi sitesinde yükleniyordu o sıralar.
Bendede bu arşiv var. Cenk Erdem'in özellikle radyodaki parodileri efsane. Tüketici hakkı teyze, ormandan gelen, uzaylıların kaçırdığı program, okullu mehmet paşa, seri tatil... Hem bilgisayarımda hemde telefonumda 1561 bölümlük podcast serisini ne zaman moralim bozulsa dinliyorum.