Maalesef zaman geçtikçe tarihler ilerleyince yıllar geçtikçe her şey Daha'da kötüye gidiyor gibi geliyor bana çünkü artık her şeyin ayıbı namusu filan kalmadı. Ben şahsen gerçek aşk'tan yanayım çünkü yanımda olsun gözlerim onun gözlerine baksın elim onun elinde olsun ölene kadar benimle olsun benimle kalsın. Yani birazcık'ta karakter meselesi diye düşünüyorum değerli arkadaşım fakat dediğim gibi zaman geçtikçe insanlar değişiyor tuhaf bir hal alıyor.

Genelde öyle, herkes seks için beraber oluyor. Çevremde gördüğüm kim varsa aşk ve sevgi yalan, konuştuğun kızla seks yap bırak diyor. Yapmazsan ayrılınca pişman olursun, herkes ayrılıyor zaten diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk ile cinsellik içiçe olan kavramlar, artık gözünüzü 2010'larda kalan ergen rap parçalarından kaldırıp gerçekliğe merhaba deyin.

Günümüzde yapılan sevgili işleri gerçek değil. Hepsi hava atmak için yapar.

Cinsellik te sadece seksten ibaret değil. Bunu unutmayın.

Ben bu tarz olaylara çok daha farklı bakıyorum, eğer gerçek aşk varsa iki insanın arasında sex hikaye olur her şey sex üzerine kurulduysa bir gün yıkılır ama şunu da söyleyeyim sex çok normal bir şeydir namusla hiç alakası yoktur. Aynı acıktığında yemek yemek gibidir bizim ülkemizde bu namusla ilişkilendirilmiştir, iki insan kendi isteği ile cinsel ilişki yaşıyorsa kim ne diyebilir ki?

Son düzenleyen: Moderatör: