Artık mısır patlatabiliyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jahrein Fan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Hayırlı olsun artık bol bol yaparsınız, ben 6 yaşımdan beri falan severek yapıyorum.

Hayırlı olsun, patatesli bulgur pilavı veya pirinç pilavı da öğrenin bence, efsane oluyorlar. Özellikle bulgur pilavını öğrenmek aşırı basit.

Sağ olun inşallah ileride nugget yapmayı deneyeceğim bu yaptıklarımdaki gibi ama aile sıkıntı biraz kızıyorlar.

Tarif bekliyoruz hocam. Leziz yemek tariflerinizi bizim ile paylaşırsanız çok süper olur. Özellikle de makarna kavurma tarifi bekliyorum.

Evet geçen konumda makarna kavurmayı öğrenmiştim artık mısır patlatmayı da öğrendim gelişme olarak.

Eki Görüntüle 81158

Eki Görüntüle 81159

Mısırı tencerenin tabanına sığacak şekilde koyun. Fazlası taşar. Ayrıca en iyi yöntemlerden biri patlama anında tereyağı ve köri eklemektir benim için. Yalnız dikkat edin elleriniz sarı olabilir ve 2-3 gün geçmiyor bazen.

Bir diğer yöntem de vaktiniz varsa yağı koyun ve içine bir tane mısır atın. Patlayınca mısırı alın ve diğer mısırları dökün. Müthiş bir mısır oluyor harbiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…