Asgari ücret, 60K olsun gidip iş bulup çalışacağım. Şu an işsizim getek yok. Gençliğimi yaşıyorum. Bir iş buldum mu, bir daha kurtuluşu yok.
3 farklı işte çalıştım, 5 gün 10 saat hafta sonu tatil 45K, 5 gün 12 saat hafta sonu tatil 55K ve random fabrika 6 gün 8 saat 22K. İnanır mısın diğer 2 fabrika hem daha kolaydı hem de 5 günün 3 ünde garanti kırmızı etli yemek veriliyordu, öğlen jambonlu sandvic veriyorladı 😃. İlk işten çalışanlar sebebiyle çıkarıldım adamlar kendine ortam yapmışlar resmen istediği kişiyi attırıyorlar. 2. İşten müdür sebebiyle çıkarıldım, deli midir nedir Cuma namazına gelmiyorsun bahanesiyle deneme süreci bitince çıkarttı. Son işten de kendim ayrıldım.

Haziran ayında yoksulluk sınırı 150 bine hazırlanın. %30'a bile ihtiyaç yok çünkü %30 zamın 6 ay sonra mallara %40-50 oranında zamı olacak. Doları bahanesi, devletin zamı bahanesi. Faiz indiriminden sonra bir de %30 zam ile bu ekonomi rüyanızda 2028'e kadar toparlanır. Koç'tan ve diğer büyüklerden vergi toplarsa o zaman toparlanır derim. Sadece vatandaşla olmuyor.