Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Verilen: Çay kaşığı.
Alınan: Ekskavatör kepçesi.
Sonuç: Yine simit, yine ayran.
Yok mu kardeşim tanıdık falan temiz böbrek var verelim Kolombiya'ya bile raziyim kaçırsın beni.
Alınan: Ekskavatör kepçesi.
Sonuç: Yine simit, yine ayran.
Yok mu kardeşim tanıdık falan temiz böbrek var verelim Kolombiya'ya bile raziyim kaçırsın beni.
Son düzenleyen: Moderatör:
5
5124
Ziyaretçi
Güzel para kanka (!)
Şaka bir yana 75 TL'yi millete sadaka olarak verelim demişler herhalde. Yazık.
Şaka bir yana 75 TL'yi millete sadaka olarak verelim demişler herhalde. Yazık.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Her geçen gün Türk lirası değer kaybediyor, böyle giderse 1 euronun 100 lira olduğu günleri göreceğiz.
D4C
Uzman
3 farklı işte çalıştım, 5 gün 10 saat hafta sonu tatil 45K, 5 gün 12 saat hafta sonu tatil 55K ve random fabrika 6 gün 8 saat 22K. İnanır mısın diğer 2 fabrika hem daha kolaydı hem de 5 günün 3 ünde garanti kırmızı etli yemek veriliyordu, öğlen jambonlu sandvic veriyorladıAsgari ücret, 60K olsun gidip iş bulup çalışacağım. Şu an işsizim getek yok. Gençliğimi yaşıyorum. Bir iş buldum mu, bir daha kurtuluşu yok.
Devletin pek umurunda değiliz demek ki.Bizim maaşlar 1.700 lira zam aldı. @Milas gelecek sene alacağın maaş.
LA Knight
Üstün
Haziran ayında yoksulluk sınırı 150 bine hazırlanın. %30'a bile ihtiyaç yok çünkü %30 zamın 6 ay sonra mallara %40-50 oranında zamı olacak. Doları bahanesi, devletin zamı bahanesi. Faiz indiriminden sonra bir de %30 zam ile bu ekonomi rüyanızda 2028'e kadar toparlanır. Koç'tan ve diğer büyüklerden vergi toplarsa o zaman toparlanır derim. Sadece vatandaşla olmuyor.
Bandırmalı1965
Uzman
$650'ı aştık sonunda tebrikler Türkiye'm dünya bizden korksun (!)
Hocam, sizce lise stajyer maaşına zam yapılır mı?
Kira 6 bin, faturalar 1500, market 4 bin. Elde bir sürü artan var şükredin.