Vadbav
Başarılı
Sakız 2 lira oldu bile o ara çekene kadar.25.001 olur. 1 lirada, ATM'den parayı çektikten sonra ağzın tatlansın diye sakız almak için.
Sakız 2 lira oldu bile o ara çekene kadar.25.001 olur. 1 lirada, ATM'den parayı çektikten sonra ağzın tatlansın diye sakız almak için.
23K.Yarın yapılması planlanan toplantı bugün 20:30'a alındı. Beklentiniz ne? Ben 25-26 arası bekliyorum. Tabii her şey hemen zam alacağı için 3 ay sonra 17.000 aldığı dönemi mumla arayacak asgariye çalışanlar.
Taban olarak bende 23 düşünüyorum altı mumkun değil olmaz.
Yılbaşı sağ olsun fiyatlar 4 katına çıktı asgari ücrete de bi 5-6 kat zam yapsalar bari
Yılbaşı sağ olsun fiyatlar 4 katına çıktı asgari ücrete de bir 5-6 kat zam yapsalar bari![]()
O zaman temel ihtiyaç dışında alışveriş yapamayız hocam.Yarın yapılması planlanan toplantı bugün 20:30'a alındı. Beklentiniz ne? Ben 25-26 arası bekliyorum. Tabii her şey hemen zam alacağı için 3 ay sonra 17.000 aldığı dönemi mumla arayacak asgariye çalışanlar.
BMW suresi yoksa inanmıyorum teşekkür ederim.Yılbaşı haram hocam onu baz almayın. Diyanet Audi süresinden örnek verdi geçen gün.
3 ay sonra temel ihtiyaç falan hak getire hocam. Daha bu ülke iflah olmaz hayal satılıyor. Başka da bir şey yok.O zaman temel ihtiyaç dışında alışveriş yapamayız hocam.
Binmez ki. Memnun olmaz memnun edemeyiz.