Askerden geldim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alitility
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 355
6 aylık vakit kaybını bitirdim ve eskisinden daha kötü halde geri döndüm, herkese merhaba.

Sanki paraları yokmuş gibi imkansızlıklar içinde askerlik yaptım geldim. Şu anlık dinlenme sürecindeyim, kuşum ölmüş, onu yerinde göremediğim için uyuyamıyorum. Sistemi vs. daha kurmadım, kurduğum zaman bayağı detaylı bir askerlik rehberi yazacağım ki diğer arkadaşlar da benim kadar sıkıntı çekmesin. Bu konu sohbet konusu olsun.
Artık patates soyma üstadı olmuşsundur. 😅

6 aylık vakit kaybını bitirdim ve eskisinden daha kötü halde geri döndüm, herkese merhaba.

Sanki paraları yokmuş gibi imkansızlıklar içinde askerlik yaptım geldim. Şu anlık dinlenme sürecindeyim, kuşum ölmüş, onu yerinde göremediğim için uyuyamıyorum. Sistemi vs. daha kurmadım, kurduğum zaman bayağı detaylı bir askerlik rehberi yazacağım ki diğer arkadaşlar da benim kadar sıkıntı çekmesin. Bu konu sohbet konusu olsun.
Hoş geldin. bende 1.5 ay önce bitirdim 6 aylık zaman kaybını. Eve geldiğimde baya afallamıştım sanki hayatımdan 10 yıl silinmiş gibi boşlukta kalmıştım.

Askerlik yapmış birisi olarak verebileceğim en iyi tavsiye paranız varsa bedelli yapın. Borca girin gerekirse bu sadece öneri.

Hoş geldiniz hocam, size bir sorum olacak ben önlisans sağlıkçıyım, orada sıhhiye'ye veya revire alınan gördünüz mü benim gibi sağlıkçı olanları, öyle bir bilginiz var mı?

Hoş geldiniz hocam, size bir sorum olacak ben ön lisans sağlıkçıyım, orada sıhhiye'ye veya revire alınan gördünüz mü benim gibi sağlıkçı olanları, öyle bir bilginiz var mı?

Ben alay karargah kışlasında karargah takımında olduğumdan dolayı revir bizde, bu sebepten dolayı asker istenirken sağlıkçı olması not ediliyor. Gideceğiniz yerde de yüksek ihtimalle öyle olacak.

Hoş geldiniz hocam, size bir sorum olacak ben ön lisans sağlıkçıyım, orada sıhhiye'ye veya revire alınan gördünüz mü benim gibi sağlıkçı olanları, öyle bir bilginiz var mı?

Bizde revirciyi yazısı güzel olarak seçiyorlardı ve nöbet eri yapıyorlardı o yüzden pek bir bilgim yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt