Bilmiyorum yerine biraz bağırarak emredersiniz komutan deseydi bunları yaşamazdı :sneaky:
Dediğiniz gibi yapsaydı, kalayı yemeden giderdi. 😂

Bir gün, bizim koğuşta ki bir lalenin yaptığı aptallıktan (o gece koğuşçusu ben gündüz koğuşçusuyum) karargaha gitmiştik. Gitmez olaydım!

Bölük Komutanımız, karargahın içeresinde buna bir bağırmaya başladı, ben de dönüp bana bir şey diyecek ecel terleri döküyordum. Komutan bana dönüp, "senin yaşın kaç demişti, ben de 30 komutanım diye söyleyince, koğuşun en büyüğü sensin, bunlara abilik yapacaksın deyince, emredersiniz komutanım" demek zorunda kalmıştım, bir de bu çıkmıştı başıma. Bölük Komutanı'mın benden 2 yaş küçük olması da ayrı bir komediydi. 😂

Bilmiyorum yerine biraz bağırarak emredersiniz komutanım deseydi bunları yaşamazdı :sneaky:

Aslında sivil şekilde 1-2 gün geçirebilsem çok iyi olurdu. Çok kral ortam var :rofl:
Evet, dediğinize katılıyorum. Çok kral ortamı var ama orada er olmak sıkıntı. 😂

Dediğiniz gibi yapsaydı, kalayı yemeden giderdi. 😂

Bir gün, bizim koğuşta ki bir lalenin yaptığı aptallıktan (o gece koğuşçusu ben gündüz koğuşçusuyum) karargaha gitmiştik. Gitmez olaydım!

Bölük Komutanımız, karargahın içeresinde buna bir bağırmaya başladı, ben de dönüp bana bir şey diyecek ecel terleri döküyordum. Komutan bana dönüp, "senin yaşın kaç demişti, ben de 30 komutanım diye söyleyince, koğuşun en büyüğü sensin, bunlara abilik yapacaksın deyince, emredersiniz komutanım" demek zorunda kalmıştım, bir de bu çıkmıştı başıma. Bölük Komutanı'mın benden 2 yaş küçük olması da ayrı bir komediydi. 😂

Evet, dediğinize katılıyorum. Çok kral ortamı var ama orada er olmak sıkıntı. 😂
Olmazsa olmaz zaten. İlla yeni gelenlere abilik yapan birini bulurlar 🤣

Benim değil de babamın askerlik anısını anlatayım. Babam askerliğini 1994'de yapmış. O zamanlar komutanlar falan çok katı ve sert'miş (bana dediklerine göre) bir gün sabahın köründe komutanlar bütün askerleri uyandırmışlar. KOĞUŞ KALK! şeklinde. Herkes bir anda kalkıp yatağını düzeltmeye başlamış babam da yatağını düzenlemiş. Sonra komutanına göstermek istemiş. Demiş ki "komutanım yatak nasıl olmuş?" Komutan ise cevap olarak bir tokat yapıştırmış. Babamın daha birçok böyle askerlik anısı var.

Askerlik anısı dinlemek meğerse çok sarıyormuş (keyif veriyormuş.) @ADIWN ve @62 hocayı bir yere kapatıp sabaha kadar askerlik anısı dinlemek istemedim değil.😄